«Τρομοκράτες» από τα LIDL μόνο με 7,99€ - Προλάβετε

Η ΕΥΠ, η ΔΑΕΕΒ και η Μοσάντ σημείωσαν μια κοσμοϊστορική επιτυχία, συλλαμβάνοντας δύο «τρομοκράτες» της κακιάς ώρας, χωρίς όπλα, χωρίς εκρηκτικά, χωρίς καν νεροπίστολο και παρουσιάζοντάς τους ως τρομοκρατική οργάνωση.

«Τρομοκράτες» από τα LIDL μόνο με 7,99€ - Προλάβετε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει για την ώρα πως οι συλληφθέντες μπορεί να ήθελαν ύστερα από προτροπή να πραγματοποιήσουν κάποια επίθεση, όμως η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ -που υπάγεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού όπως και η ΕΥΠ- οι εν λόγω είχαν συλληφθεί στα… μέσα Φεβρουαρίου! Λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, το κόμμα του Νόμου και της Τάξης έβγαλε την είδηση ως σύλληψη λίγο πριν αιματοκυλίσουν την Αθήνα. Οι συλληφθέντες, που είχαν εντοπιστεί χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, διέμεναν σε Λακωνία και Ζάκυνθο, υποτίθεται ήρθαν σε επαφή με άτομο ιρανικής καταγωγής που τους προέτρεπε να πραγματοποιήσουν χτύπημα. Ήταν κάποιοι εργάτες γης που δούλευαν σε ελιές.

Η γελοιότητα όμως δεν σταματά εδώ. Μετά τα εκτενή ρεπορτάζ πως δεν βρέθηκε κανενός είδους οπλισμός επάνω τους, ούτε μαχαίρι επάλειψης για το βούτυρο, τα κανάλια συνέχισαν τα περί μεγάλης επιτυχίας. Το αληθοφανές της υπόθεσης είναι πως μάλλον ο ομοεθνής τους ιρανικής καταγωγής τούς φούσκωνε τα μυαλά, υποσχόμενος 15.000 ευρώ για κάθε νεκρό Ισραηλινό ή Έλληνα Εβραίο. Κάτι που φαίνεται να είναι το μόνο αληθές που έχει διαρρεύσει από την υπόθεση. Οπότε είτε επρόκειτο για False Flag Operation, δηλαδή άτομο με σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες που προσέγγισε δύο τυχάρπαστους δήθεν για τρομοκρατική επίθεση με σκοπό να τους «δώσει» στις αρχές και να πιστωθεί μια επιτυχία και ίσως χρήματα, είτε ο καθοδηγητής τους όντως τους προέτρεπε να πραγματοποιήσουν επίθεση σε χώρο ισραηλινών συμφερόντων αλλά δεν είχαν καμία δυνατότητα και βρίσκονταν σε κελί μέχρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προκηρύξει τις εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε διαθέσιμα άτομα να πραγματοποιήσουν την επίθεση, ούτε καν σφεντόνα. Απείχαν δηλαδή πολύ από το να βγαίνουν πρωτοσέλιδα «Παρατρίχα γλιτώσαμε τρομοκρατική επίθεση - Κυριάκο Σωτήρα μας» και «Παραλίγο να αιματοκυλίσουν την Αθήνα». Ας κρατήσουμε πως τα εν λόγω άτομα τελούσαν υπό σύλληψη ενάμιση μήνα. Δηλαδή κάτι περισσότερο από ιστορία ψαρά που έπιασε σαρδέλα 4 τόνων.

Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στους δύο οργανισμούς «έζησαν το όνειρο». Οποιοδήποτε παραμύθι τους πούλησαν το έδωσαν με χαρά στους σανοφάγους του Νόμου και της Τάξης, το μόνο αφήγημα που κρατά στα χέρια της η Κυβέρνηση με ασφάλεια. Στην ΕΡΤ μάλιστα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά με πολλά ερωτηματικά:
«Είχαν ως στόχο όχι μόνο την απώλεια αθώων πολιτών, αλλά και την υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας στη χώρα, πλήττοντας ταυτόχρονα τους θεσμούς και απειλώντας τις διεθνείς σχέσεις της».  

Δηλαδή, ο «ανεγκέφαλος» της σπείρας τους είπε «Ναι, θέλουμε να σκοτώσουμε τους σιωνιστές άπιστους, αλλά ο δευτερεύων στόχος της αποστολής, είναι να υπονομεύσουμε την ασφάλεια της Ελλάδας και να την δυσκολέψουμε στις διεθνείς της σχέσεις!». Όλα αυτά στα Πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ, αποκλειστικά στην ΕΡΤ!

Σε άλλο σημείο διαβάζουμε «Δύο Πακιστανοί τρομοκράτες συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες επιχείρησης της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής , στην επαρχία, που ετοίμαζε χτύπημα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, που λειτουργούσε και ως άτυπος χώρος συνέλευσης Εβραίων.

Δεν είχαν σκοπό δηλαδή να πλήξουν ελληνικούς στόχους, αλλά στόχευαν καθαρά χώρους και πρόσωπα εβραϊκού - ισραηλινού ενδιαφέροντος».

Ευτυχώς δηλαδή που δεν στόχευαν Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους. Λες και δεν υπάρχουν Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος! Λες και διαβάζουμε εφημερίδα του 1941 σε χώρα υπό ναζιστική κατοχή.

Η κορυφαία όλων είναι η κεντρική φωτογραφία του άρθρου (θα την βρείτε στο τέλος) από το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ που περνάει το μήνυμά της λες και είναι εκπομπή του Καρατζαφέρη το 2000! «Είσοδος Μόνο Δεξιά»!

Αυτά για την τεράστια επιτυχία της καλύτερης Κυβέρνησης του Γαλαξία και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον Κυριάκο -Μεσσία- Μητσοτάκη και τον Τάκη -σας κρατάω ασφαλείς- Θεοδωρικάκο! Έλα να σοβαρευτούμε λίγο.

Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ! Πραγματικά κάποιος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ