«O γνωστός “σκηνοθέτης – ηθοποιός” με κακοποιούσε σεξουαλικά 4 χρόνια» – «Όταν πήγαινα σπίτι του υπήρχε πάντα ένα παιδί» (video)

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση - ψυχής, στην τηλεόραση του ALPHA και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο 40χρονος Βασίλης, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την αποπλάνηση και την επι τετραετία σεξουαλική κακοποίησή του από τον... "γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη".

«O γνωστός “σκηνοθέτης – ηθοποιός” με κακοποιούσε σεξουαλικά 4 χρόνια» – «Όταν πήγαινα σπίτι του υπήρχε πάντα ένα παιδί» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κατά τη διάρκεια αυτής της παράστασης ο θεατράνθρωπος αυτός ένιωθα ότι με κοιτούσε. Κολακεύτηκα, ενθουσιάστηκα και μου δημιουργήθηκε η απορία αν ήταν μέρος του ρόλου ή αν όντως με κοιτάει», λέει o 40χρονος σήμερα Βασίλης, περιγράφοντας την πρώτη του συνάντηση, στα 15, με τον γνωστό "θεατράνθρωπο" όπως τον αποκαλεί.
Οταν τελείωσε η παράσταση και πήγε με τους συμμαθητές του στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές, ο Βασίλης αφηγείται: «Με είδε και μια διάλεξε. Μου είπε «έλα εσύ εδώ» και όντως πήγα κι έκατσα δίπλα του. Εκείνη την ώρα ένιωσα πάρα πολύ ξεχωριστός. Ειδοποίησα τους συμμαθητές μου και την καθηγήτρια ότι θα μείνω παραπάνω γιατί θέλει να μου μιλήσει ο ηθοποιός».

«Στο τέλος της συζήτησής μας – ήταν μπροστά κι άλλη ηθοποιός της παράστασης που περιφερόταν – με ρώτησε αν θέλω αυτόγραφο. Εγώ του απάντησα όχι, δεν ένιωθα την ανάγκη ότι είναι κάτι να μου υπογράψει κάποιος ένα αυτόγραφο. Αυτός τότε γύρισε το αυτόγραφο και μου έγραψε το σταθερό του τηλέφωνο και μου είπε να τον πάρω την επόμενη ημέρα τηλέφωνο».

Στη συνέχεια όπως συνεχίζει την εξιστόρηση των γεγονότων, ο Βασίλης του τηλεφώνησε και, όπως του ζήτησε ο "γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός", άρχισε να τον επισκέπτεται στο σπίτι του. Σύμφωνα με την περιγραφή του Βασίλη η σεξουαλική κακοποίησή του άρχισε στην τρίτη κατα σειρά επίσκεψη του.

«Καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ. Με προσέγγισε. Εγώ ήμουν ταραγμένος και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί έτρεμα. Είχα σοκαριστεί, ήμουν 15 χρονών. Είχα πάει για να συζητήσω για το θέατρο και αιφνιδιάστηκα. Είχα παγώσει. Αλλά μέσα μου ένιωθα και έναν ενθουσιασμό» λέει ο Βασίλης.

«Στο σπίτι υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί»

«Εφυγα και δεν πήγα τις πρώτες ώρες στο σχολείο. Είπα την ιστορία σε μια φίλη μου. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Εκείνος μου είχε πει να τον παίρνω τηλέφωνο και να συναντηθούμε την επόμενη ημέρα. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Εχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις πιο ιδιωτικές στιγμές μας. Την τρίτη φορά δέχθηκα τη σεξουαλική κακοποίηση. Εγώ απλά ακολουθούσα. Ολο αυτό κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια» αναφέρει.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Μου πέρασε ότι το θέλω όλο αυτό. Οτι μου αρέσει. Επειδή είχα ήδη αναζητήσει τη σεξουαλική μου ταυτότητα, λέγοντάς μου αυτός αυτά τα πράγματα ένιωθα ότι είναι δική μου απόφαση να συμμετέχω σε όλο αυτό. Οταν μεγάλωσα κατάλαβα. Αυτός ήταν 31 τότε», εξομολογήθηκε στην Ελεονόρα Μελέτη ο Βασίλης, ενώ αποκάλυψε, πως όταν πήγαινε σπίτι του υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί και κάποια στιγμή «μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του».

«Ημουν 19 ετών όταν τον συνάντησα για τελευταία φορά και από την οργή μου τον αποκάλεσα παιδεραστή» αποκάλυψε ο Βασίλης.

 

Ο Βασίλης δεν ζει σήμερα στην Ελλάδα και δεν έχει σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο Βασίλης είναι άλλος ένας άνθρωπος που τραυματίστηκε ψυχολογικά και σωματικά από τον "γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό".

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ