Πατούλης: Πασχαλινή φιέστα 25.000 ευρώ με τον Γαϊτάνο, την ώρα που η κοινωνία στενάζει

Η Περιφέρεια Αττικής του δίνει 25.000 ευρώ για να ψάλει σε πασχαλινές εκδηλώσεις.

Πατούλης: Πασχαλινή φιέστα 25.000 ευρώ με τον Γαϊτάνο, την ώρα που η κοινωνία στενάζει
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν αν θα καταφέρουν να στήσουν το πασχαλινό τραπέζι λόγω της ακρίβειας, η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει πασχαλινή φιέστα 25.000 ευρώ με τον Πέτρο Γαϊτάνο. Εν όψει εορτών, οι δράσεις που θα μπορούσε να οργανώσει για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι αμέτρητες, αλλά ο κ. Πατούλης επιλέγει «χρυσές» ψαλμωδίες.

Η Περιφέρεια Αττικής «μοιράζει» χρήμα σαν να μην βρισκόμαστε εν μέσω τεράστιας κρίσης και μάλιστα το διαθέτει για πασχαλινούς εορτασμούς σε δύο ναούς και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Περιφερειάρχης λοιπόν δίνει 25.420 ευρώ για τρεις εκδηλώσεις με βυζαντινούς ύμνους, στις οποίες θα ψέλνει ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος θα λάβει και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

Μάλιστα, η απόφαση έχει ληφθεί ήδη από τις 31 Μαρτίου και προβλέπει την διεξαγωγή των εκδηλώσεων ακόμα και μετά το Πάσχα.

«Σε περίπτωση μεταβολής του χρόνου ή του τόπου διεξαγωγής των εκδηλώσεων ή ακόμη και των συντελεστών λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα από την εξέλιξη της πανδημίας ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέο χρόνο ή τόπο ή ακόμη και με άλλους συντελεστές χωρίς να απαιτείται τροποποίηση της απόφασης για το λόγο αυτό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Διοίκηση Πατούλη συνεχίζει ακάθεκτη την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δεν έχει αίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ