Σε μήνυση κατά του Αρσακείου προχωρά η οικογένεια του 15χρονου

Από τις 10 το πρωί συνεδριάζει το αρμόδιο όργανο του Αρσακείου, σχετικά με το άγριο bullying ενάντια σε 15χρονο μαθητή. Δικαστικά αναμένεται να κινηθεί η οικογένεια κατά του σχολείου.

Σε μήνυση κατά του Αρσακείου προχωρά η οικογένεια του 15χρονου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι εμπλεκόμενοι μαθητές και οι γονείς τους βρίσκονται ενώπιον του Συλλόγου Διδασκόντων του Αρσακείου, στο πλαίσιο της εσωτερικής έρευνας. Τις προηγούμενες ημέρες έχει γίνει η λήψη καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους μαθητές, τους κηδεμόνες τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με διαρροές κάποιοι εκ των μαθητών φέρονται να δήλωσαν πως «Δεν τον πειράζαμε μόνο εμείς. Τον κορόιδευαν και άλλοι από το σχολείο. Τον πειράζαμε και τη συγκεκριμένη μέρα και, έτσι, για πλάκα αποφασίσαμε να τον δέσουμε. Πέσαμε πάνω του 5-6 παιδιά, τον δέσαμε με τη πετονιά, αλλά ξέφυγε λίγο η κατάσταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την ΕΡΤ, η οικογένεια του 15χρονου αναμένεται να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του σχολείου μετά την συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων, ενώ ο εισαγγελέας επέστρεψε την δικογραφία στο τμήμα ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα.

Σημειώνουμε πως η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας έχει ανακοινώσει επίσημα τα παρακάτω, έχοντας ήδη καταγγείλει τον κ. Γιώργο Μπαμπινιώτη για μη ενημέρωση και απραξία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ