8 στους 10 οφειλέτες εκτός της ρύθμισης της ΝΔ για τα χρέη – Κοροϊδία της κυβέρνησης λίγο πριν τις κάλπες

Νέα ρύθμιση 36 έως 72 δόσεις έφερε η κυβέρνηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μόλις έναν μήνα πριν τις εκλογές. Παρότι η ρύθμιση αυτή ήρθε υποτίθεται για να διευκολύνει τους οφειλέτες στην αποπληρωμή των χρεών τους, στην πραγματικότητα αποτελεί εξόφθαλμη κοροϊδία καθώς μόλις 8 στους 10 δικαιούνται να επωφεληθούν από αυτή.

8 στους 10 οφειλέτες εκτός της ρύθμισης της ΝΔ για τα χρέη – Κοροϊδία της κυβέρνησης λίγο πριν τις κάλπες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, μάλλον η κυβέρνηση ΝΔ προώθησε μια καλοσχεδιασμένη απάτη προκειμένου να «γλυκάνει» μελλοντικούς της ψηφοφόρους, ωστόσο οι προϋποθέσεις για μπορέσει κάποιος μπει την ρύθμιση είναι τόσο αυστηρές, που η παλαιότερη ρύθμιση φαντάζει πολύ πιο ευνοϊκή

Σε ανακοίνωση του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΣΑ - ΠΣ κάνει λόγο για άρνηση της κυβέρνησης για ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις «με κούρεμα των χρεών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και μετά, χλευάζοντας το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας και την πρόταση της αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πολιτικές της επί τέσσερα χρόνια οδήγησε στη διόγκωση των χρεών των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αρνήθηκε την ουσιαστική ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις, με κούρεμα των χρεών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και μετά, χλευάζοντας το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας και την πρόταση της αντιπολίτευσης.

Στο παρά πέντε των εκλογών έφερε μία πολύ περιορισμένη ρύθμιση 36-72 δόσεων και την αναβίωση ρύθμισης που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους την έχασαν.

Σήμερα διαπιστώνεται ότι 8 στους 10 δεν μπορούν καν να μπουν στην πολυδιαφημισμένη ρύθμιση, ενώ λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων που έθεσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αναβιώσουν ούτε την παλαιότερη ρύθμιση όσοι την απώλεσαν.

Η εξαπάτηση και η κοροϊδία της ΝΔ θα επιστραφεί εφάπαξ από τους πολίτες στην κάλπη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ