Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Σανό, σανό, σανό

Φάτε σανό, κερνάει ο Κούλης!

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Σανό, σανό, σανό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σανό κερνάει στους πολίτες η Νέα Δημοκρατία, όπου μετά την περίπτωση της «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;», η οποία και είναι κουμπάρα του Κωστή Χατζηδάκη, μάθαμε πως από το ζευγάρι νεόνυμφων που συνάντησε τυχαία τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο βουνό, η Νάντια Μονέου κατεβαίνει ως υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Πειραιά!

Βέβαια από στημένες συναντήσεις άλλο τίποτα. Είχαμε την συνάντηση με τον έφιππο κτηνοτρόφο, τον…Ντάλτον που είχε καλπάσει να χαιρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του πει, πως είναι φίλος με τον μπαμπά του. Όπου είχαμε μια τυχαία συνάντηση με τρικάμερο, μπούμαν που κρατούσε μικρόφωνο και 2 φωτογράφους!

Η Κυβέρνηση λοιπόν περνάει συνεχώς μηνύματα σχετικά με το πόσο αγαπά ο λαός τον Κυριάκο -Τσιτάχ, σιμουλτανέ- Μητσοτάκη, που ως άλλος Μωυσής χωρίζει τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σε 30-40 εταιρείες. Όμως κάποιες φορές μπορεί να συμβούν απρόοπτα όπως αυτό στην Καβάλα που χαλάει την σούπα του καλύτερου Πρωθυπουργού στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οπότε πολύ εύκολα μπορούμε να αναγάγουμε το συμπέρασμα πως το Δουλειά, δουλειά, δουλειά μεταφράζεται ως Δούλεμα, δούλεμα, δούλεμα για σανοφάγους.

Ως προς την συνάντηση στο βουνό, να υπενθυμίσουμε πως οι μετακινήσεις των πολιτών σε άλλο Δήμο απελευθερώθηκαν όταν ο Πρωθυπουργός σουλάτσαρε ανενόχλητος σε όλη την Ελλάδα, παραβιάζοντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, οπότε αυτά ακυρώθηκαν σύντομα. Ακολουθεί το βίντεο από την Καβάλα που δεν πρέπει να χάσετε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ