Προκαλεί ο Κασιδιάρης μετά τον αποκλεισμό του - Απειλεί ότι θα κατέβει στις δεύτερες εκλογές

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για αποκλεισμό του μορφώματος «Έλληνες» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόλμησε να δημοσιεύσει ανακοίνωση μέσα στην οποία κάνει λόγο για «κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος», ενώ δηλώνει «απόλυτα προετοιμασμένος για την επόμενη μέρα».

Προκαλεί ο Κασιδιάρης μετά τον αποκλεισμό του - Απειλεί ότι θα κατέβει στις δεύτερες εκλογές
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά τον αποκλεισμό του από τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε προκλητικές δηλώσεις, αναφέροντας με βεβαιότητα πως θα ξεφύγει από τις τροπολογίες και τα νομικά αναχώματα και θα καταφέρει να κατέβει στον δεύτερο γύρο εκλογών.

Εκδίδοντας απαντητική ανακοίνωση για τον αποκλεισμό του μορφώματος «Έλληνες» απ' τις εκλογές, μετά από πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Ηλίας Κασιδιάρης απειλεί με αγωγές και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ενώ μάλιστα απευθύνει κάλεσμα στους «οπαδούς» του για ομαδικές αγωγές.

Εκτός των άλλων, τόλμησε να σχολιάσει ότι «ακόμα και ο τρίτος κατά σειρά εκτρωματικός νόμος που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να μας αποκλείσουν, αφήνει και αυτός ανοιχτά παράθυρα».

Παράλληλα, παραμένει προς το παρόν σιωπηλός για τις επόμενες κινήσεις του, ενώ δηλώνει πως δεν πρόκειται να στηρίξει το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, τον οποίο πρόσφατα είχε ορίσει ως μπροστινό για την επιχειρούμενη κάθοδο του πολιτικού μορφώματος «Έλληνες» στις εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά την προκλητική ανακοίνωσή του:

«Το καθεστώς Μητσοτάκη κατέλυσε οριστικά την δημοκρατία και επιτέθηκε με μίσος σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Παραβίασε τα πολιτικά τους δικαιώματα και τους απαγόρευσε να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Το έγκλημα αυτό δεν έχει στόχο μόνο εμένα, αλλά πλήττει πρωτίστως το Σύνταγμα, τον ελληνικό λαό και το δημοκρατικό πολίτευμα. Πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για να απαλλαγούμε από αυτό το φαύλο καθεστώς που μετέτρεψε την χώρα μας σε Βόρειο Κορέα.

Η αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου δεν παράγει απολύτως κανένα πολιτικό αποτέλεσμα, διότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν βγάζουν κυβέρνηση, βγάζουν μόνο Βουλή της μιας ημέρας ή μάλλον της μιας ώρας, η οποία διαλύεται υποχρεωτικά αμέσως μετά την ορκωμοσία της και οι βουλευτές πάνε σπίτια τους.

Έτσι η χώρα οδηγείται αυτομάτως στις εκλογές της 2ας Ιουλίου. Τότε θα σημάνει η δική μας ώρα, θα καταγράψουμε πολύ υψηλά ποσοστά και θα τιμωρήσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Ακόμα και ο τρίτος κατά σειρά εκτρωματικός νόμος που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να μας αποκλείσουν, αφήνει και αυτός ανοιχτά παράθυρα για να τον ξεπεράσουμε, όπως και οι δύο προηγούμενοι. Επέλεξα να μην ενεργοποιήσω αυτή την δυνατότητα στις πρώτες εκλογές για να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες στην δεύτερη και απείρως κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση. Δεν θα αποκαλύψω ακόμα την στρατηγική μου, γιατί το καθεστώς μπορεί να δημιουργήσει και άλλα νομικά τερατουργήματα, ακόμα και ως πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τώρα που η Βουλή είναι κλειστή. Ως εκ τούτου θα περιμένω το πέρας των πρώτων εκλογών και τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης για να προβώ στις σχετικές ανακοινώσεις.

Τα μέσα του συστήματος υπονοούν ότι στις πρώτες εκλογές θα στηρίξω το κόμμα ΕΑΝ. Ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να στηρίξω ένα κόμμα, που κατεβάζει υποψηφίους τους πρώην υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμου. Όσοι έγιναν δεκανίκια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μαζί με Άδωνι, Βορίδη και Βελόπουλο για να περάσουν το πρώτο μνημόνιο είναι σίγουρο ότι θα ξαναγίνουν δεκανίκια και σήμερα

Περαιτέρω, ετοιμάζουμε ήδη την προσφυγή μας στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η οποία βασίζεται στο σκεπτικό του γενναίου και έντιμου δικαστή του Α1 τμήματος κυρίου Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό. Εν συνεχεία θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου θα δικαιωθούμε με απόλυτη βεβαιότητα. Δεν θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις μόνο οι υποψήφιοι αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι μας που στερούνται παράνομα το δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Για τον λόγο αυτό καλώ όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία μας για την κατάθεση ομαδικών αγωγών και προσφυγών στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τίποτα δεν τελείωσε με την αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο πραγματικός αγώνας για το Έθνος και για το Δημοκρατικό πολίτευμα τώρα αρχίζει».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ