Μητέρα θύματος από την τραγωδία στα Τέμπη: «Ο κ. Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο»

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023 και μητέρα η οποία θρηνεί την 20χρονη κόρη της, μίλησε «Στο Κόκκινο».

Μητέρα θύματος από την τραγωδία στα Τέμπη: «Ο κ. Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι αντιδράσεις για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών από τους συγγενείς των θυμάτων συνεχίζονται.

Μετά τη χθεσινή δήλωση πατέρα θύματος που, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφερόμενος στα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή στην ΕΡΤ να μην παίξει πλάνα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Κώστα Καραμανλή, ακολούθησε η συγκλονιστική δήλωση της πρόεδρου του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023.

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη, η Μαρία Καρυστιανού, η οποία θρηνεί την 20χρονη κόρη της, ανέφερε τα εξής συγκλονιστικά:

«Ντρέπομαι και να τα συζητάω αυτά που είπε για εμάς ο πρωθυπουργός. Επειδή κάναμε μήνυση για να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες των υπουργών Μεταφορών από το 2006. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν έχει ποινικές ευθύνες; Όλοι οι υπουργοί δεν γνώριζαν; Έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τις εκλογές. Η υποψηφιότητά του προσβάλλει τους νεκρούς μας. Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη. Είναι δυνατόν χωρίς να τελειώσει αυτή η έρευνα να κατεβαίνει υποψήφιος;

Εμείς δεν έχουμε ούτε περίοδο εκλογών, ούτε Πάσχα ούτε τίποτα. Για εμάς ο χρόνος σταμάτησε στις 28-2-2023» λέει και η φωνή της σπάει. «Ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ δύσκολα, με δάκρυα στα μάτια. Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο. Αντιθέτως, κάνει ό,τι δεν μας βλέπει, προσπαθεί να μην ασχολείται με εμάς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα εξαφανιστούμε. Ντρέπομαι και να τα συζητάω».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ