Θαύμα! Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Covid free σε 3 μέρες

Είδες ρε παιδί μου; Καμιά φορά σπάει ο διάολος το ποδάρι του να χάσεις κάτι σημαντικό. Έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε να αρρωστήσει την ημέρα που ΜΜΕ από όλο τον κόσμο ασχολούνται με τα ύποπτα εμβάσματα ή την ρωσική εμπλοκή στις ελληνικές εκλογές και ο τέως Πρωθυπουργός θα μετέβαινε στο Άγιο Όρος να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. «Ο κορωνοϊός του τριημέρου» ήταν και ευχόμαστε περαστικά στην πιο γρήγορη ανάρρωση που γνώρισε ο πλανήτης (και λίγα λέμε).

Θαύμα! Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Covid free σε 3 μέρες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τέλος καλό, όλα καλά, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπέρασε τον κορωνοϊό (μέσα σε 3 μόλις μέρες-οι 2 Σαββατοκύριακο) που τον κράτησε μακριά από το Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιό του, τον διάδοχο Κωνσταντίνο. Ήταν από εκείνες τις ασθένειες του τριημέρου που τυχαίνουν ίσα-ίσα για να χάσεις... κάτι.

Με την σειρά μας αναμένουμε τον επαναπρογραμματισμό του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος όπου θα επισκέπτονταν ελληνικές και άλλες βαλκανικές μονές με μοναδικό προφανές θέμα συζήτησης την αποστολή 12 έως 20 εμβασμάτων από επιφανείς Έλληνες και Ρώσους επιχειρηματίες σε μονές. Αυτό διερευνάται από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, σχετικά με το αν αυτά τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν ως χρήματα ανάγκης για άτομα που θα πάγωναν οι λογαριασμοί τους λόγω στενής σχέσης με τον Πρόεδρο Πούτιν ή ως χρηματοδότηση του κόμματος ΝΙΚΗ.
Αντίστοιχα έχουν γίνει καταγγελίες και κατά της Ελληνικής Λύσης για παράνομη πώληση προϊόντων από το Άγιο Όρος (βλέπε σχετική μας σύνθεση ρεπορτάζ για όλα τα ανωτέρω) από την Μονή Εσφιγμένου. 

Με ένα ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη, αναμένουμε αν δύο τόσο σημαντικές έρευνες θα τελειώσουν τόσο σύντομα, πριν την τελική αδειοδότηση των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο, ενώ όπως είπαμε αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναπρογραμματίσει νέα επίσκεψη στις ύποπτες μονές, μιας και ατύχησε λόγω της σοβαρής τριήμερης περιπέτειας της υγείας του με κορωνοϊό!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ