Χάρης Θεοχάρης, Σύντροφος: «Οι εύποροι φορτώνονται τον ΦΠΑ στα τρόφιμα για να έχετε εσείς Market Pass»

Ευχαριστούμε, πλούσιοι. Ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, να πληρώνετε τα κουπόνια μας.

Χάρης Θεοχάρης, Σύντροφος: «Οι εύποροι φορτώνονται τον ΦΠΑ στα τρόφιμα για να έχετε εσείς Market Pass»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει η κουβέντα για τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, ο οποίος έχει μείνει σταθερός όλο αυτόν τον καιρό, παρά τις τρομερές αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων.

Το συγκεκριμένο ζήτημα βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Άκης Σκέρτσος, με μια ανάρτησή του ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που στηρίζει όσους έχουν ανάγκη πραγματικά και όχι τους πλούσιους.

Αυτό που μόλις διαβάσατε δεν είναι τρολ, όντως έγινε.

Φαίνεται λοιπόν ότι η... στροφή στην αριστερά που λέει πως κάνει η ΝΔ, γεννάει σπουδαίους πολιτικούς αναλυτές και ηγέτες. Ένας εξ αυτών είναι και ο -σύντροφος πλέον- Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος, επίσης με ανάρτησή του, όχι μόνο πήγε ένα βήμα παραπέρα τα λεγόμενα του Άκη Σκέρτσου, αλλά μας τόνισε ότι τον ΦΠΑ στα τρόφιμα τον «φορτώνονται» οι εύποροι και όχι εμείς.

Μα εσείς θα μας πείτε τώρα ότι πάτε σούπερ μάρκετ και πληρώνετε κανονικά τον ΦΠΑ. Όχι, δεν δεν πάει ακριβώς έτσι. Όπως μας ενημέρωσε ο κεντροαριστερός Νεοδημοκράτης, αυτό που είπε έχει εξήγηση: Εμείς οι φτωχοί παίρνουμε το Market Pass το οποίο μας καλύπτει τον ΦΠΑ. Τα έσοδα δε, για να μας δώσουν εμάς 66 ευρώ το τρίμηνο, τα έχουν πάρει από τους πλούσιους.

Να, αν δεν μας πιστεύετε, διαβάστε και την ανάρτησή του:

Ευχαριστούμε, πλούσιοι. Ευχόμαστε να είστε πάντα καλά να πληρώνετε τα κουπόνια μας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ