Ωμός πολιτικός εκβιασμός της μουσουλμανικής μειονότητας από την Ντ. Μπακογιάννη

Για το YOLO και μόνο (γιατί τους λείπει η Ροδόπη από τους χάρτες μπλε) η Ντόρα Μπακογιάννη «προειδοποίησε» με τρόπο που θύμισε Narcos πως αυτή αγαπά τους μειονοτικούς της Ροδόπης, αλλά δεν νιώθουν όλοι έτσι στην Αθήνα και δεν «θα μπορεί να τους προστατέψει αν ψηφίσουν λάθος».

*Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο από υπολογιστή ή κινητό και μπορείτε να ανοίξετε διπλή καρτέλα, το άρθρο είναι ειδικά σχεδιασμένο από την επιστημονική μας ομάδα (σ.σ.εμένα πριν δύο λεπτά), να διαβαστεί με αυτή την μουσική συντροφιά.

Ωμός πολιτικός εκβιασμός της μουσουλμανικής μειονότητας από την Ντ. Μπακογιάννη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με ύφος βγαλμένο από την δημοφιλή σειρά Narcos, η Ντόρα Μπακογιάννη προειδοποίησε τους Έλληνες Μουσουλμάνους σε χωριό της Ροδόπης πως αν δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία όπως η υπόλοιπη Ελλάδα, δεν θα μπορεί να τους στηρίξει και πως «Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα.». Πρόκειται για έναν ωμό πολιτικό εκβιασμό, με τον οποίο πουλάει πολιτική προστασία από τους «εχθρούς». Δηλαδή τους εχθρούς εντός της ΝΔ.

Οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη

Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου.

Αντ' αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς (σ.σ στρεβλό αφήγημα). Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι' αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα.  Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης".

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ