Ξεκίνησαν τα όργανα: Ζητάνε από την Κυβέρνηση να πληρώνουν λιγότερα οι επιχειρηματίες!

Ούτε 24 ώρες δεν περίμεναν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ήδη ξεκίνησαν το στενό μαρκάρισμα στο Μαξίμου για να τους εξυπηρετήσει!

Ξεκίνησαν τα όργανα: Ζητάνε από την Κυβέρνηση να πληρώνουν λιγότερα οι επιχειρηματίες!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Φαίνεται πως πριν καλά καλά χωνέψουμε το εκλογικό αποτέλεσμα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ετοιμάζεται για μια δεύτερη σερί τετραετία, είναι ήδη αντιμέτωπη με το να υλοποιήσει κάποιες νέες εξυπηρετήσεις σε “δικούς” της ανθρώπους.

Αυτό φυσικά το μαρτυρά και η κίνηση της ΚΕΕΕ, μέσω του προέδρου της Γιάννη Μασούτη, ο οποίος πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ζητώντας να πληρώνουν λιγότερα στο κράτος οι επιχειρηματίες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε: “Η επόμενη ημέρα των εκλογών δίνει στη νέα διακυβέρνηση μία καθαρή τετραετία για να κυβερνηθεί η χώρα αποτελεσματικά και με γνώμονα τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προώθησης των κοινών συμφερόντων της κοινωνίας και των επιχειρήσεων.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως επίσημος συνομιλητής για τα ζητήματα της επιχειρηματικής κοινότητας στο σύνολό της, επιζητά μέσα στην επόμενη τετραετία να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζόμενους, την επίλυση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με τη γραφειοκρατία και την αξιοποίηση των 27 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ και των 31 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

Σε κάθε περίπτωση η ΚΕΕΕ, ως σύμβουλος της πολιτείας, θα έχει δυναμική παρουσία, με σειρά παρεμβάσεων για τα θέματα της επιχειρηματικότητας, και κατά τη διάρκεια της νέας προγραμματικής περιόδου. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα να οδεύσει με σταθερότητα και να προχωρήσει με υπεύθυνα βήματα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της κοινωνίας και των επιχειρήσεων”.

Κάτι τέτοιο, μόλις λίγες ώρες μετά την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας, μας κάνει ξεκάθαρους τους στόχους αλλά και το τι έρχεται την επόμενη τετραετία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ