Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου Κρήτης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή σε «Σπαρτιάτη» βουλευτή για την εκλογή του!

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου: «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο και τον γραμματέα του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για την προκλητική τους ενέργεια - Ας βγάλουν λοιπόν συμπεράσματα οι συνάδελφοι, ποιοι τους εκπροσωπούν»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου Κρήτης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή σε «Σπαρτιάτη» βουλευτή για την εκλογή του!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάλο έχει προκαλέσει η συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου προς τον βουλευτή των Σπαρτιατών, Μιχάλη Γαυγιωτάκη, για την εκλογή του.

Η επιστολή ανέφερε συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία για την αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα του εμπορίου. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Ηρακλείου, η οποία καταγγέλλει την προκλητική ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου αναφέροντας τα εξής:

Ντροπή σε ένα συνδικαλιστικό φορέα όπως αυτός του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου να δίνει συγχαρητήρια στο βουλευτή του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” για την εκλογή του στο Ηράκλειο.

Ένα κόμμα φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα του έγκλειστου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ηλία Κασιδιάρη, όπως άλλωστε οι ίδιοι ομολογούν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο και τον γραμματέα του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για την προκλητική τους ενέργεια να στείλουν αυτή την επιστολή στο συγκεκριμένο βουλευτή.

Αυτή η επιστολή δεν εκπροσωπεί τους βιοπαλαιστές και αυτοαπασχολούμενους του εμπορικού κόσμου Ηρακλείου που δεινοπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα τόσα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά. Τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης ολάκερης, ξέρει τι εστί ΦΑΣΙΣΜΟΣ (ΑΝΩΓΕΙΑ, ΒΙΑΝΝΟΣ, ΚΑΝΔΑΝΟΣ κλπ).

Ας βγάλουν λοιπόν συμπεράσματα οι συνάδελφοι, ποιοι τους εκπροσωπούν.

Καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για το θέμα αυτό.

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ