Ιάσονας Αποστολόπουλος: «Υποστηρικτής των Σπαρτιατών ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία μου»

Ο ακτιβιστής διασώστης καταγγέλλει τη στοχοποίησή του μετά το έγκλημα της Πύλου, με μία ανάρτησή του με τον τίτλο: «Το κράτος στοχοποιεί, οι φασίστες απειλούν».

Ιάσονας Αποστολόπουλος: «Υποστηρικτής των Σπαρτιατών ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία μου»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με ανάρτησή του το μεσημέρι της Τρίτης 4/7, ο Ιάσονας Αποστολόπουλος αποκαλύπτει τη στοχοποίησή του από κύκλους που δείχνουν να ενοχλούνται από τις δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με το έγκλημα της Πύλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά το έγκλημα της Πύλου, ξαναβγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο για "εχθρούς του έθνους"».

Ανάμεσά τους, ο ακριβιστής διασώστης ονοματίζει έναν υποστηρικτή των Σπαρτιατών, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται από σχετική φωτογραφία στην ανάρτηση, ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία τόσο του ίδιου όσο και των Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας Ενότητα) και Πέτρου Κωνσταντίνου (Κεερφα, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας), καθώς και την εφημερίδα «Απογευματινή», στην οποία μάλιστα ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έχει στείλει εξώδικο για την αναφορά του ονόματός του σε άρθρο της, με τίτλο «ΜΚΟ πλοηγοί προς την κόλαση».

Ολόκληρη η ανάρτηση-καταγγελία του Ιάσονα Αποστολόπουλου:

Το κράτος στοχοποιεί, οι φασίστες απειλούν.

Μετά το έγκλημα της Πύλου, ξαναβγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο για «εχθρούς του έθνους».

Υποστηρικτής των Σπαρτιατών, ονόματι Γρηγόριος Τσούλος, ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για την δολοφονία μου, καθώς και για την δολοφονία του Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας Ενότητα) και του Πέτρου Κωνσταντίνου (Κεερφα, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας).

Είχε προηγηθεί στοχοποίηση από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή», όπου με αναφέρει με τίτλο «ΜΚΟ πλοηγοί προς την κόλαση».

Στην απογευματινή στάλθηκε εξώδικο, ενώ για τον φασίστα κάναμε ομαδική μήνυση και οι τρεις μας. Φυσικά όπως όλοι οι γενναίοι ελληνόψυχοι απενεργοποίησε άμεσα τον λογαριασμό του. Το κλασσικό, «Αίμα-Τιμή δεν ήμουνα εκεί».

Ο λογαριασμός του φασίστα είναι αυτός:

https://twitter.com/BTmlqJv3Mj.../status/1670413104021209091

Συνεχίζουμε με τους άλλους.

Ούτε σπιθαμή χώρου στον ακροδεξιό οχετό!

Στο ίδιο πλαίσιο, μέσα σε 2 μέρες: ο Δήμαρχος της Κω μήνυσε την οργάνωση που έβγαλε το βίντεο με τους κακοποιημένους πρόσφυγες στην Κω, η ένωση συνοριοφυλάκων Έβρου έστειλε εξώδικο στο Solomon για την έρευνα τους περί pushback και στην Θεσσαλονίκη το λιμενικό παραλίγο να συλλάβει δικηγόρο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ