Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή - Με 40+ βαθμούς Κελσίου θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι

Παρά τον καύσωνα, η Κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα για τους ανθρώπους που θα έχουν βάρδια αύριο Κυριακή.

Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή - Με 40+ βαθμούς Κελσίου θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι
ΠΡΟΒΟΛΗ

Για ακόμη μια φορά σε μια δύσκολη συνθήκη στη χώρα μας οι εργαζόμενοι φαίνεται πως είναι αυτοί που θα τραβήξουν κουπί στα δύσκολα.
Αυτό θα γίνει και στον καύσωνα που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας.

Για τα παραπάνω η Κυβέρνηση πήρε μερικά μέτρα, τα οποία ευνοούν κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους.

Αυτοί που δεν τους ευνοεί τίποτα και κανένας είναι οι υπάλληλοι των καταστημάτων, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα δουλέψουν αύριο Κυριακή, παρά τις τεράστιες θερμοκρασίες που θα υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό το επιβεβαίωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, καθώς ανέφερε ότι το άνοιγμα των μαγαζιών την Κυριακή δεν θα μεταφερθεί την επόμενη εβδομάδα που ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Εν συνεχεία ήρθε και ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας να «σφραγίσει» απλά την παραπάνω είδηση, μέσω ανακοίνωσης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους εμπόρους, πως τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου, με προτεινόμενο από τον σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00-18:00.
Από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες».

Φυσικά το παραπάνω αποδεικνύει ότι κόντρα σε ανακοινώσεις, σε όλα όσα θέλει να δείξει παρά έξω η Κυβέρνηση, δεν την ενδιαφέρει καθόλου για το πώς θα αντιμετωπίσουν τις ακραίες θερμοκρασίες οι εργαζόμενοι, που θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν και να πάνε στις δουλειές τους με 40 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ