Ο Δήμαρχος Ναυπλίου πιάστηκε να αφήνει κόπρανα έξω από την πόρτα του πολιτικού του αντιπάλου!

Δυνατά, σταθερά, σκατά.

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου πιάστηκε να αφήνει κόπρανα έξω από την πόρτα του πολιτικού του αντιπάλου!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιάστηκε on camera σε 22 διαφορετικές περιπτώσεις να αφήνει κόπρανα και σκουπίδια έξω από την πόρτα του πολιτικού του αντιπάλου και βγαίνει δυναμικά σε φάση «Προχωράμε» δίνοντας άλλο νόημα στο βρώμικο παιχνίδι.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος τοποθέτησε κάμερες αφότου «άγνωστος» τοποθέτησε γκαζάκια, βενζίνη και απειλητικά σημειώματα σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στο newsit
«Ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου».
 
Οι δηλώσεις συνεχίζονται:

«Δέχτηκα και δύο απειλητικά σημειώματα. Τα σημειώματα τα πέταξαν στην αυλή του σπιτιού μου, ήταν ιδιόχειρα και ανέφεραν χαρακτηριστικά το εξής: Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα…».

Πότε ξεκίνησε αυτό;

«Έχει ξεκινήσει δυο μήνες τώρα. Και αποκορύφωμα ήταν ότι 15 και 17 Ιουλίου δέχτηκα αυτά τα απειλητικά σημειώματα και κάποιο γκαζάκι με ένα μπουκαλάκι βενζίνη, το οποίο όμως δεν έχει καταγραφεί γιατί δεν είχα τοποθετήσει κάμερες. Τρομοκρατήθηκα και την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου τοποθέτησα την κάμερα.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν αυτός που ερχόταν γιατί γνώρισα το αυτοκίνητό του. Όμως επειδή δεν υπήρχε ταύτιση προσώπου, γιατί το αυτοκίνητο ανήκει στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου και το οδηγεί αποκλειστικά ο ίδιος ο δήμαρχος, έτσι αναγκάστηκα να τοποθετήσω και δεύτερη κάμερα που καταγράφει το πρόσωπο του και το αυτοκίνητο».

Στο διά ταύτα

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου προσωπική επιλογή των Μητσοτάκη αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί έγραψε -ανάμεσα στα όσα βλέπετε στην κεντρική μας φωτογραφία- το αμίμητο: «Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!». Προχωράμε μπροστά για την Νέα Δημοκρατία που ανέχεται έναν Δήμαρχο που αποδεικνύει τον πολιτικό πολιτισμό της και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά που τον επέλεξε και τον καλύπτει. Προσπερνώντας την ακόμα και για την Νέα Δημοκρατία ανοίκεια εκδοχή του βρώμικου παιχνιδιού (προτιμούν τα fake news ή τις αγιογραφίες από τα φίλια μέσα τους), θα υπογραμμίσουμε πως πουθενά δεν ζητάει συγνώμη ο Δήμαρχος Ναυπλίου, αναγνωρίζει πως το έκανε μόνο μια φορά (είναι καταγεγραμμένος σε 22 περιπτώσεις) ενώ καλούμε το εγκληματολογικό να συγκρίνει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Δημάρχου με αυτά από την βενζίνη και τα γκαζάκια με τα οποία απειλήθηκε ο πολιτικός του αντίπαλος.

Άντε να σε πείσει τώρα αυτός ο Δήμαρχος πως μπορεί να λύσει τα προβλήματα με την αποχέτευση της πόλης...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ