Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ το χάρτινο αφήγημα του «Νόμος και Τάξη» της ΝΔ [σκληρές εικόνες]

Ερμού, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ το χάρτινο αφήγημα του «Νόμος και Τάξη» της ΝΔ [σκληρές εικόνες]
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όσο η ελληνική αστυνομία, από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, επανδρώνεται με χιλιάδες αστυνομικούς σε υπηρεσίες που στόχο έχουν την καταστολή (Δράση, Μαύροι Πάνθηρες, Οδός) τα τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. «για την καταπολέμηση του εγκλήματος και την ασφάλεια των πολιτών», παροπλίζονται και αποδυναμώνονται, παραδίδοντας τη χώρα στο οργανωμένο έγκλημα.

Τον Δεκέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ενίσχυσης των ελληνικών διωκτικών αρχών που προέβλεπε την πρόσληψη τουλάχιστον 5.200 αστυνομικών και την αγορά νέου στόλου οχημάτων – τα «141 νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού» όπως διατυμπάνισε με δελτίο Τύπου η ΕΛΑΣ στις 14 Απριλίου του '21. 

Παράλληλα εξαγγέλθηκε η δημιουργία νέας μονάδας 1.000 αστυνομικών για την ασφάλεια των πανεπιστημίων από τους «εγκληματίες» φοιτητές.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινωθήκαν περίπου 2.000 μόνιμες θέσεις σε Ελληνική Αστυνομία, Δημοτική και Δικαστική και ακόμα 3.649 νέες προσλήψεις για «να στελεχωθούν, πολύ σύντομα, τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας». 

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι ότι η δράση του οργανωμένου εγκλήματος ανθεί. 

Ανθεί και η καθημερινή αβίαστη ανεμπόδιστη ωμή βία. 

 

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό βίντεο με τα footages του 20/20.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ