Λιγνάδης ή Κουφοντίνας; Το "πανέξυπνο" poll της Aθηναΐδας Νέγκα (εικόνα)

Η Αθηναΐς Νέγκα πρέπει να σκέφτηκε πως ήταν μια καταπληκτική ιδέα να δημιουργήσει μια δημοσκόπηση στο Twitter, όπου θα συγκρίνει τον Λιγνάδη με τον Κουφοντίνα.

Λιγνάδης ή Κουφοντίνας; Το

Η ραδιοφωνική παραγωγός, κριτικός τηλεριάλιτι, παρουσιάστρια κ.λπ. έβαλε στον λογαριασμό της στο Twitter το δίλημμα παιδεραστία ή τρομοκρατία, δημιουργώντας poll και γράφοντας ως ερώτηση «Αισθάνεστε πως θα δείχνατε επιείκεια πιο εύκολα στον: Λιγνάδη ή Κουφοντίνα;».

Βέβαια αυτός ο ανούσιος συμψηφισμός δεν έφερε τα αποτελέσματα που θα περίμενε αν είχε κάνει την ίδια δημοσκόπηση στην αποτυχημένη εκπομπή που παρουσίαζε με τον Βαγγέλη Περρή στον ΣΚΑΪ. 
Βλέπετε, τα σόσιαλ μίντια δεν είναι ηλικιωμένοι ή νοικοκυραίοι τηλεθεατές.

Έτσι τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Ενώ ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση - ερώτηση ενός χρήστη καθώς και οι απαντήσεις, κάτω από την "δημοσκόπηση" της Αθηναΐδας Νέγκα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.