Βαρβιτσιώτης: Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν «να κάνουν τη δουλειά τους»

Σε πλήρη εξίσωση των δολοφόνων και του θύματος προχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ένα εκπληκτικό σερί ζωής. Ίσως να είναι από τους λίγους πολιτικούς που δεν μπορούν να βάλουν 10 λέξεις σε μια σειρά χωρίς να δημιουργούν σκάνδαλο.

Βαρβιτσιώτης: Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν «να κάνουν τη δουλειά τους»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μας έχει συνηθίσει σε κάκιστες δηλώσεις. Στην περίπτωσή μας, στην περίπτωση της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη, ο υπουργός αφού αυτοπροσδιορίστηκε ως συντετριμμένος προέβη σε δηλώσεις ντροπιαστικές για το ανθρώπινο είδος. 
Αρχικά δήλωσε πως το όλο σκηνικό από την δολοφονία και τις καταγελίες των επιβατών, έως να διαταχθεί ο Κυβερνήτης να γυρίσει το πλοίο πίσω, είχε διάρκεια 10 λεπτών. Όμως από τις δικές μας πληροφορίες το πλοίο πήρε εντολή να γυρίσει πίσω στα 42 λεπτά. Αρχίζοντας λοιπόν με την ψευδή δήλωση του Υπουργού, ας συνεχίσουμε με το πραγματικά εξοργιστικό:

«Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» 

Είναι μια δήλωση απόλυτης εξίσωσης θύματος και θυτών, όπου τόσο ο εργαζόμενος που έσπρωξε τον Αντώνη στην θάλασσα, αλλά και ο ύπαρχος που ήταν στον καταπέλτη και ο καπετάνιος που έχει την αντικειμενική ευθύνη, πήγαν να βγάλουν το ψωμάκι τους και τους έκατσε μια στραβή. Μια δολοφονία.

Έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο μαυρόψυχες δηλώσεις που έχουν ακουστεί στην Ελληνική Τηλεόραση. Σύμφωνα με όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, κανείς δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να διασώσει τον 36χρονο Αντώνη. Αλλά ο αρμόδιος υπουργός θρηνεί για τον δολοφονημένο επιβάτη, όσο και για τους δολοφόνους του.
Άξιος ο μισθός σου υπουργέ!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ