Πολίτες στον Βόλο καταγγέλλουν ότι δεν τους έδωσαν νερό γιατί δεν υποστηρίζουν τον Μπέο

Αλληλεγγύη υπό όρους και πολιτικά νάζια, γιατί δεν αρκεί που πνίγηκες. Αρκεί που είσαι «με τους άλλους».

Πολίτες στον Βόλο καταγγέλλουν ότι δεν τους έδωσαν νερό γιατί δεν υποστηρίζουν τον Μπέο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την στιγμή που τουλάχιστον επτά χωριά στη Θεσσαλία παραμένουν αποκλεισμένα και ενώ η εθνικλη οδός Αθήνων - Θεσσαλονίκης θα παραμείνει για τουλάχιστον 48 ακόμη ώρες κλειστή, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολος ο εφοδιασμός των κατοίκων με είδη πρώτης ανάγκης, όπως το νερό, πολίτες προχωρούν σε σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, μέσω αναρτήσεων στα social media, υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου αρνήθηκε να δώσει νερό σε πολίτες οι οποίοι δεν είναι υποσοτηρικτές του.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον κ. Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι «υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου» του είπε «δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους».

«Πήγα να πάρω νερό μία εξάδα από τη Νέα Δημητριάδα που ήρθε η νταλίκα σήμερα και υποψήφιος του μπέου μου είπε δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους να τους χαίρεστε κύριε μπέο που κάνετε σπέκουλα και με το νερό» έγραψε πριν από δύο ημέρες ο κ. Αναστασίου.

Την Κυριακή, μία μέρα μετά την πρώτη καταγγελία, η κα. Γεωργία Τζίνζτου καταγγέλει πως το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στο ΚΕΠ Αγριάς, όπου μοίραζαν πόσιμο νερό, και φέρεται να της είπαν «τι θέλεις εσύ εδώ; Εδώ τα νερά μοιράζει ο Μπέος, εσύ είσαι με τον Παπαπέτρο. Δεν έχει για εσένα νερό».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ