Το υγειονομικό έκανε έλεγχο στην εθελοντική δράση "Ο Άλλος Άνθρωπος" στην Λάρισα!

Εκπληκτικές οι προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου κλιμάκιο του υγειονομικού έσπευσε στην εθελοντική δράση «Ο Άλλος Άνθρωπος» για να προβεί σε υγειονομικό έλεγχο!

Το υγειονομικό έκανε έλεγχο στην εθελοντική δράση
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας που έχουν έδρα την Λάρισα, η απάντηση ήταν πως η παρέμβαση του υγειονομικού έγινε «κατόπιν πάγιας εντολής του Υπουργείου Υγείας να ελέγχονται οι χώροι παρασκευής φαγητού». Βέβαια είναι ιδιαίτερα θετικό που οι υπηρεσίες έκαναν έλεγχο για να διαπιστώσουν την ποιότητα των αλληλέγγυων υπηρεσιών του Άλλου Ανθρώπου, χωρίς να βρουν το παραμικρό ψεγάδι παρά τις τεράστιες δεδομένες δυσκολίες.
Ο έλεγχος στην εθελοντική δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» που έχει στηθεί στη οδό Δαβάκη με εθελοντές από την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα ήταν αιφνιδιαστικός και έγινε προχθές στις 12 Σεπτεμβρίου. 

Η κοινωνική κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου αποδείχθηκε «χειρουργείο», με τους εθελοντές να τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής που είναι κρίσιμα για την παρασκευή περισσότερων από 800 περίπου γευμάτων σε καθημερινή βάση και σιτίζουν οικογένειες πλημμυροπαθών Λαρισαίων. 

Το ένστικτό του υπογράφοντος πως ο έλεγχος έγινε κατόπιν καταγγελίας, καθώς 800+ μερίδες φαγητό σίγουρα μειώνουν το δυνητικό κέρδος επαγγελματιών, σε μια χώρα που το προσωπικό συμφέρον μπαίνει πάνω από το κοινωνικό, ευτυχώς, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται για την ώρα. Βέβαια, το ένστικτο δεν ήταν παράλογο, καθώς «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μόνιμος στόχος του Υγειονομικού, όπου συνεχώς γίνονται καταγγελίες και συνεχώς όλα είναι όπως πρέπει. Βλέπετε, όσες σούπες και να φτιάξει κανείς, αν τις δίνει δωρεάν, «χαλάει τις σούπες» κάποιων άλλων.  

Η κοινωνική κουζίνα βρίσκεται σε πολλαπλά μέρη της Θεσσαλίας, όπως τον Βόλο, την Λάρισα και την Καρδίτσα από όπου προέρχεται η φωτογραφία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ