Γείτονες Λιγνάδη: Φοβόμασταν να μιλήσουμε λόγω της θέσης του (video)

Για "παρέλαση" ανήλικων παιδιών στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη, κάνουν λόγω γείτονες που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία με τον γνωστό σκηνοθέτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Γείτονες Λιγνάδη: Φοβόμασταν να μιλήσουμε λόγω της θέσης του (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στην ερώτηση «γιατί δεν μιλάγατε;», η απάντηση γειτόνισας του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν: «Δεν είναι μόνο ότι φοβόμασταν. Ποιος μπορεί να πάει να το πει μεμονωμένα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος ή όπως αλλιώς τον αποκαλούνε. Ποιος θα μας πίστευε για έναν άνθρωπο καταξιωμένο;».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μαρτυρία, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα και προτάσεις να πάνε στο διαμέρισμά του και παιδιά των γειτόνων του. «Ναι και στο δικό μου. Του είπε ότι ήταν φοβερός μίμος, ότι ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά εγώ δεν θέλησα γιατί είχα υποψιαστεί. Δεν ήταν φυσιολογικό τόση παρέλαση παιδιών».

«Οι ένοικοι παραπονιόντουσαν γιατί γινόταν μεγάλη φασαρία, αλλά ποτέ δεν ειδοποιήσανε την αστυνομία, λόγω της θέσης του που είχε», δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, στην κάμερα της ΕΡΤ η γειτόνισα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δέιτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ