Γείτονες Λιγνάδη: Φοβόμασταν να μιλήσουμε λόγω της θέσης του (video)

Για "παρέλαση" ανήλικων παιδιών στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη, κάνουν λόγω γείτονες που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία με τον γνωστό σκηνοθέτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Γείτονες Λιγνάδη: Φοβόμασταν να μιλήσουμε λόγω της θέσης του (video)

Στην ερώτηση «γιατί δεν μιλάγατε;», η απάντηση γειτόνισας του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν: «Δεν είναι μόνο ότι φοβόμασταν. Ποιος μπορεί να πάει να το πει μεμονωμένα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος ή όπως αλλιώς τον αποκαλούνε. Ποιος θα μας πίστευε για έναν άνθρωπο καταξιωμένο;».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μαρτυρία, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα και προτάσεις να πάνε στο διαμέρισμά του και παιδιά των γειτόνων του. «Ναι και στο δικό μου. Του είπε ότι ήταν φοβερός μίμος, ότι ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά εγώ δεν θέλησα γιατί είχα υποψιαστεί. Δεν ήταν φυσιολογικό τόση παρέλαση παιδιών».

«Οι ένοικοι παραπονιόντουσαν γιατί γινόταν μεγάλη φασαρία, αλλά ποτέ δεν ειδοποιήσανε την αστυνομία, λόγω της θέσης του που είχε», δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, στην κάμερα της ΕΡΤ η γειτόνισα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δέιτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.