Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θέλει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα «Καμία άλλη Ελένη»

Καμία άλλη δολοφονημένη.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θέλει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα «Καμία άλλη Ελένη»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε για το όνειρό της να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση, με όνομα «Καμία άλλη Ελένη».

Μιλώντας στον Alpha, η κ. Αρμουτίδου ανέφερε ότι με τα χρήματα που θα λάβουν από την αποζημίωση από τους δολοφόνουν της κόρης τους, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα. «Είναι όνειρό μου από την πρώτη στιγμή να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα, “Καμία άλλη Ελένη”. Αλλά δυστυχώς, με όλες αυτές τις φρικτές δολοφονίες λέω τελικά πότε θα ξυπνήσουμε και δεν θα ακούμε τέτοια φρικαλέα πράγματα να γίνονται, να δολοφονούν με τόση ευκολία τις μάνες των παιδιών τους, τις συντρόφους, τις φίλες και στη δική μας περίπτωση, μια βόλτα μετατράπηκε στην πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών».

«Πήγαν να φάνε σουβλάκια και αποδεκάτισαν, εξουθενώσαν το παιδί… Τόση βία, τόσο μένος, τόση κακία, γιατί;… Και κανείς να μην πληρώνει και για τον θάνατο τον δικό μας, για τη δική μας οικογενειοκτονία δεν πληρώνει κανείς, ούτε οι γονείς των δολοφόνων, ούτε αυτό το ανάλγητο κράτος κοιτάει τις οικογένειες των θυμάτων».

«Τα χρήματα από την εκδίκαση της υπόθεσης, και ό,τι πουν ότι θα δώσουν, δεν τα καταδέχομαι εγώ σαν μάνα της αδικοχαμένης Ελένης. Τι να τα κάνω; Να τα φάω; Αυτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου» συνέχισε.

«Η Ελένη δεν έρχεται στα όνειρά μου. Πέντε χρόνια κλείσαμε 28 Νοεμβρίου και ποτέ δεν εμφανίστηκε η Ελένη στα όνειρά μου. Τη φαντάζομαι απλώς έτσι όπως ήταν, και έρχεται αυτή η εικόνα, τέλη Αυγούστου που την πήγαμε στο λιμάνι του Πειραιά, τη φιλήσαμε, την αγκαλιάσαμε… αυτή την εικόνα έχω και πως έσερνε τη βαλίτσα με τις ροδίτσες της και μας χαιρετούσε. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ