Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Θα καταφέρει να μετριάσει η Κυβέρνηση το χάος που η ίδια δημιούργησε;

Τη Δευτέρα θα έχουμε νέα για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Θα καταφέρει να μετριάσει η Κυβέρνηση το χάος που η ίδια δημιούργησε;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ολοκληρώθηκε στο Μαξίμου η έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού το βράδυ της Πέμπτης ύστερα από επεισόδια της αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα γράφονται ανακοινώσεις θα υπάρξουν τη Δευτέρα, με το σενάριο της διακοπής των πρωταθλημάτων να μην είναι το επικρατέστερο, αλλά να παίζει δυνατά στο τραπέζι ύστερα και από απαίτηση των αστυνομικών, οι οποίοι με ανακοίνωση τους το ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς απ' τη μια είναι αναγκασμένος να κάνει τα χατίρια της αγαπημένης του αστυνομίας, την οποία έχει καλύψει τόσες φορές με Θατσερικό τρόπο, και απ' την άλλη να μην κάνει κακό στις ΠΑΕ που διοικούνται από ανθρώπους του κύκλου του.

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι τον Αύγουστο που μας πέρασε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει μέτρα κατά της οπαδικής βίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν είχε δολοφονηθεί ο Άλκης φαινόταν αποφασισμένος να αλλάξει τις... συνήθειες των οπαδών, πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Δευτέρα θα έχουμε ίσως κάποια μέτρα, τα οποία ευχόμαστε αυτή τη φορά να φέρουν αποτέλεσμα και μετριάσουν το χάος και το αίσθημα ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ