Μητσοτάκης: Το Κράτος (Δικαίου) είμαι εγώ - Η Μέτσολα παρακολουθούνταν από το Predator

Σε μια φιέστα για ιθαγενείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης -καλά διαβάσατε, ο ίδιος, όχι η χώρα- αυτοανακηρύχθηκε ως το Καλύτερο Κράτος Δικαίου 2024 στην συνέντευξη τύπου με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβολουλίου.

Μητσοτάκης: Το Κράτος (Δικαίου) είμαι εγώ - Η Μέτσολα παρακολουθούνταν από το Predator
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε μια φιέστα που δεν είχε κανένα νόημα να παρευρεθεί η Ρομπέρτα Μέτσολα, όχι μόνο παρευρέθηκε αλλά έβγαλε και λογίδριιο υπέρ των ανύπαρκτων βημάτων που έχει κάνει η Ελλάδα αναφορικά με το Κράτος Δικαίου.

Βέβαια από την στιγμή που το ευρωκοινοβούλιο «σταύρωσε» την χώρα ως μια από τις πιο ασεβείς απέναντι στο Κράτος Δικαίου, η Ελλάδα δεν έχει προβεί στην παραμικρή κίνηση, για την αποκατάσταση αυτού.

Η Μέτσολα έμοιαζε σαν θύμα απαγωγής,που χαμογελούσε αμήχανα στις κάμερες

Για όποιον δεν έχει καλή μνήμη θα θυμήσουμε πως η Ρομπέρτα Μέτσολα βρίσκονταν ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία παρακολουθούνταν από το λογισμικό Predator, ενώ μάλιστα το θέμα είχε ανακινήσει η Διεθνής Αμνηστία. 

Έναν χρόνο μετά η Ρομπέρτα Μέτσολα καλείται στην Ελλάδα σε μια ομολογία success story!

Να γίνει σαφές πως σε αυτό το άρθρο δεν γίνεται καμία μομφή πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ή άτομα του πολύ στενού του κύκλου του δημιούργησαν ένα σύστημα παρακολουθήσεων προσώπων υψηλού κύρους και χρησιμότητας με σκοπό να τους εκβιάζουν άτομα με σκοπό την παραμονή τους στην εξουσία. Επίσης δεν παρουσιάζεται η Ρ. Μέτσολα ως εκβιαζόμενη.

Έχοντας πει αυτά τα εισαγωγικά, δίπλα στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που τον «σταύρωσε», ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «το Κράτος Δικαίου στην χώρα μας είναι πιο δυνατό από ποτέ». Ενώ με περίσσιο θράσος έκανε λόγο για «μικροκομματικές σκοπιμότητες που συχνά μπορούν να δημιουργούν και ψευδείς εντυπώσεις και πέρα από μύθους που οδηγούν σε ανυπόστατα συμπεράσματα. Επιμένω σε αυτό καθώς η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο συκοφαντιών». 

Ψευδής εντύπωση το Predator και οι παρακολουθήσεις από χώρο της ΕΥΠ; Οι δολοφονίες δημοσιογράφων; Οι αγωγές SLAAP ατόμου του στενού του κύκλου προς δημοσιογράφους; Θεωρία συνομωσίας η επίθεση Μητσοτάκη κατά των Ανεξάρτητων Αρχών που διερευνούσαν το ζήτημα Δημοκρατίας; Συνομωσία τα pushbacks και οι μαζικές δολοφονίες προσφύγων; Ζήτησε δε, να μην εργαλειοποιείται το ζήτημα του Κράτους Δικαίου. Δηλαδή να μην το πολυκυνηγάμε το ζήτημα, γιατί τότε το εργαλειοποιούμε!

«Απέναντι στα ψέματα αντιτάσσουμε την επέκταση δικαιωμάτων όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών»

Τι είπε ο Λουδοβίκος; Είπε πως χρησιμοποίησε τον δικαίωμα στον γάμο, την ισονομία στον γάμο ως pinkwashing; Ναι το είπε και δεν ντράπηκε. Βλέπετε έχει συνηθίσει πως αν κάποιος δημοσιογράφος δεν δει και δεν τονίσει τους πολικαντισμούς του, πως αυτοί θα περάσουν χωρίς κριτική στην κοινή γνώμη. Και περνάνε! 

Ύστερα πήρε τον λόγο η Ρομπέρτα Μέτσολα και μάλιστα έκανε λόγω για κομματικοποίηση του Κράτους Δικαίου, όταν είναι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που καταστρέφει το Κράτος Δικαίου με πιο τρανταχτό πρόσφατο παράδειγμα την εξεταστική για τα Τέμπη. Για την οποία δεν περίμεναν καν να ολοκληρωθεί η δικογραφία ή δεν καλούσαν τους μάρτυρες που γνώριζαν τι συμβαίνει. Για αυτό το Κράτος Δικαίου μιλάμε;

Προφανώς σε αυτά που είχαν γράψει στην κυρία Μέτσολα να πει, πριν την σύρουν χωρίς καμία αφορμή σε μια φιέστα, ενώ δήλωσε κάτι άνευ σημασίας πως ζήτησαν να υπάρχει μια έκθεση για το Κράτος Δικαίου για όλα τα κράτη-μέλη. Ακόμα και αυτά που το σέβονται. Δηλαδή, να μην γίνεται έκθεση για την Ελλάδα του Μητσοτάκη και την Ουγγαρία του Όρμπαν που έχουν καταστήσει το Κράτος-Δικαίου κουρελόχαρτο, αλλά και για τα 27 μέλη. Ναι λογικό ακούγεται. Αναφέρθηκε και αυτή στο Δικαίωμα στο Γάμο, από τις σημειώσεις που της έδωσαν μάλλον αλλά και στις «οικονομικές επιτυχίες της Ελλάδας». Τις επιτυχίες που οι Έλληνες πεινάνει και οι πλούσιοι αισχροκερδούν...

Ρε κοίτα που είπαν τα ίδια πράγματα!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ