Άλλη μια ανέμελη συμβουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αγοράστε καλλυντικά, δείτε τη ζωή πιο ολιστικά»

Τι κι αν το αίσθημα ασφάλειας του Έλληνα καταναλωτή δοκιμάζεται καθημερινά ως προς την αγορά βασικών τροφίμων, ο πρωθυπουργός μας προτείνει να αγοράζουμε καλλυντικά γιατί… είναι φθηνότερα!

Άλλη μια ανέμελη συμβουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αγοράστε καλλυντικά, δείτε τη ζωή πιο ολιστικά»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Άλλη μια ανέμελη συμβουλή εκ μέρους του πρωθυπουργού επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες και που, δυστυχώς, ισχύει μόνο στο παράλληλο σύμπαν, στο οποίο φαίνεται πως ζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο μιας «αιφνιδιαστικής» επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων για την ακρίβεια, που αναμένεται να φέρει πτώση στην τιμή σε χιλιάδες προϊόντα, ο κύριος Μητσοτάκης μας εξέπληξε όλους ευχάριστα με την εκτός τόπου και χρόνου στάση του.

Η έφοδος-αυτοψία είχε στόχο να διαπιστωθεί στην πράξη η αποδοτικότητα των μέτρων για μείωση των τιμών. Για άλλη μια φορά, την ώρα που τα περισσότερα βασικά είδη διατροφής έχουν αυξηθεί έως και 136%, ο πρωθυπουργός επιμένει να μας συστήνει να βλέπουμε τη ζωή μας ολιστικά, όπως έχει κάνει τόσες πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. 

«Να αγοράσετε καλλυντικά, είναι φθηνότερα», ήταν η κακόγουστη ατάκα που απηύθυνε σε μια κυρία που πραγματοποιούσε τις αγορές της στο σούπερ μάρκετ. Πώς φαίνεται ότι δεν επισκέπτεται και πολύ συχνά τέτοια μέρη! Το πιο συγκλονιστικό είναι πως η ηλικιωμένη κυρία υποκλίθηκε στον πρωθυπουργό πριν την κοινή τους χειραψία, επιδοκιμάζοντάς τον επί της ουσίας, για να εισπράξει μια κοροϊδία χωρίς τύψεις εκ μέρους του. Όλα στο βωμό της πάντοτε αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Είναι πια επιβεβαιωμένο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ό,τι πιο κοντινό σε Μαρία Αντουανέτα θα μπορέσουμε να έχουμε ποτέ. Δεν έχουν ψωμί; Ας φάνε καλλυντικά. Με λίγο make up, άλλωστε, κρύβεται η πείνα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος σχολίασε την επίσκεψη Μητσοτάκη μέσω X: «Στον ίδιο χώρο που ο πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ