Πορτοσάλτε: Εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη - «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών, έχει ψύχωση η κοινωνία»

Χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού ο Άρης Πορτοσάλτε είπε (και) αυτό

Πορτοσάλτε: Εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη - «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών, έχει ψύχωση η κοινωνία»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την δημοσιογραφική ιδιότητα του σπίτι άφησε, για ακόμη μια φορά, ο Άρης Πορτοσάλτε και αποφάσισε εκ νέου να πάρει θέση για τον χαμό που έγινε χθες στη Βουλή σχετικά με την απόφαση της εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο ίδιος, χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού και φυσικάν ντροπής, προσπάθησε να ξεπλύνει με τον καλύτερο τρόπο τη συγκάλυψη του γεγονότος από τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός για τα λεγόμενα του δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχετικά με το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιάνου, είπε ότι είναι γελοιότητες να μαζεύονται υπογραφές και ότι με αυτόν τον τρόπο η Δημοκρατία γίνεται μπανανία.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς ανέφερε ότι ο κόσμος έχει ψύχωση για τα Τέμπη και ότι η Κυβέρνηση τώρα θα έχει μεγαλύτερο κόστος παρά όταν έγινε το δυστύχημα.

Πιο αναλυτικά ο πάντα εμετικός στις δηλώσεις του Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία.

Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση.

Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

Το μόνο θετικό απ' αυτές τις δηλώσεις φυσικά είναι το γεγονός ότι δείχνει να υπάρχει ένας πανικός στην κυβέρνηση, καθώς η συγκάλυψη δεν πάει και τόσο καλά τελικά...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ