Στέφανος Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να απευθύνει κάλεσμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από το οποίο του ζητά να παραιτηθεί «ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια», ώστε η χώρα να «οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές».

Στέφανος Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ - Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την αποκάλυψη για το μοντάζ και την παραποίηση των ηχητικών αποσπασμάτων του σταθμάρχη στα Τέμπη.

Μέσα από video που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν όψει της προβλεπόμενης εξόδου του από το στρατόπεδο, ο κος Κασσελάκης αναφέρει: «Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία και μόνη φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψα».

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη:

«Σκόπευα να σας απευθυνθώ μετά το τέλος της θητείας μου, όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος.

Την ίδια τη νύχτα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας και που τα σωστικά μέσα επιχειρούσαν να διασώσουν ζωές!

Αμέσως μετά, το κράτος-παρακράτος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικά μέσα, για να δημιουργηθεί η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι πρόκειται περί ενός τυχαίου ανθρώπινου λάθους. 

Και αμέσως μετά, ο Πρωθυπουργός βγαίνει με διάγγελμα να αποδώσει το τραγικό έγκλημα σε ανθρώπινο λάθος, με επόμενο βήμα το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος.

Δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο αυτήν την ώρα. 

Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές. 

Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ-Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία.

Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία και μόνη φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψα. 

Σας ευχαριστώ πολύ»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ