Eurovision: Πώς το Ισραήλ αγόρασε την 5η θέση με την βοήθεια των ακροδεξιών της Ευρώπης

Η Miss Genocide κατάφερε να αποσπάσει την 5η θέση στον διαγωνισμό ξεπλύματος δολοφόνων, χάρη στα 15 δωδεκάρια της ψηφοφορίας του κοινού. Ακολουθεί το πως κατάφερε το Ισραήλ από τον πάτο των συνειδήσεων να κλέψει εκτός από την γη των Παλαιστινίων και την 5η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Eurovision: Πώς το Ισραήλ αγόρασε την 5η θέση με την βοήθεια των ακροδεξιών της Ευρώπης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Ισραήλ κατάφερε να αγοράσει την 5η θέση, ώστε να πουλήσει το αφήγημα πως το Ισραήλ έχει συμπάθειες στην Ευρώπη. Όχι μόνο αυτό, όχι μόνο κατέβηκε με τραγούδι με αναφορές στην 7η Οκτωβρίου, αλλά κατάφερε να λογοκρίνει ή να ωθήσει σε αυτολογοκρισία τους καλλιτέχνες, υπό την απειλή της αποβολής από τον διαγωνισμό ή των προστίμων.

Ειδικά μετά τις σφοδρές αντιδράσεις οι πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη και οι επίσημες και ανεπίσημες σελίδες τους έκαναν μια μιντιακή εκστρατεία υπέρ του Απαρτχάιντ και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων.

Από κοντά και ο ακροδεξιός εσμός που στήριξε την «μοναδική δημοκρατία στην Μέση Ανατολή» σε έναν υποτίθεται «No politica» διαγωνισμό τραγουδιού, δείχνοντας την ισλαμοφοβία του και το μίσος ενάντια στα θύματα μιας γενοκτονίας.

Μπορείτε απλά να συγκρίνετε την σελίδα της Ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα για την Eurovision και την αμέσως προηγούμενη. Η απήχηση μεταξύ των ποστ και τα reactions μεταξύ του ποστ της Eurovision και αυτού για την καταψήφιση την ισότιμης παρουσίας της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ είναι ενδεικτική.

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι πρεσβείες έκαναν εκστρατεία υπέρ του Ισραήλ

Το Ισραήλ ως ρατσιστικό κράτος αντιμετωπίζει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ως ένα ακόμα πεδίο αντιπαράθεσης και ανάδειξης της Ανωτερότητας των Λευκών. Παρότι σημιτικός λαός αναγνωρίζουν εαυτούς ως Άρειους, εκλεκτούς του ενός και μοναδικού Θεού, σε πλήρη αντίθεση με τα ιδεώδη τα οποία βοήθησαν αγωνιστές Εβραίοι να διαδοθούν.

Εκτός των Αράβων Ισραηλινών, οι Δρούζοι, οι Μιζράχι και οι Αιθίοπες Εβραίοι είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο ρατσισμό στο κράτος του Ισραήλ. Αυτές είναι και οι πιο συχνά δολοφονημένες μειονότητες. Φέτος έχει σημειωθεί μάλιστα ρεκόρ στις δολοφονίες Αράβων Ισραηλινών, έξω από τα σπίτια τους, με την γενοκτονία να λαμβάνει χώρα σε Ισραήλ, Δυτική Όχθη και Γάζα. 

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Ελλάδα, όπου υπάρξαν πολλές αντιδράσεις εναντίον του Ισραήλ, υπήρξε μια εκτεταμένη εκστρατεία και μια ανίερη συμμαχία μεταξύ των ακροδεξιών της Ελλάδας, όπου ακόμα και ο υπουργός Υγείας και πάλαι ποτέ αντισημίτης και πωλητής ρατσιστικών βιβλίων ψήφισε το Ισραήλ! 

Κέρδισαν την θέση με τον ίδιο τρόπο που έχουν κερδίσει τις ΗΠΑ και την Κομισιόν: Με εκτεταμένο lobbying

Το Ισραηλινό λόμπι, με τον ίδιο τρόπο που αγοράζει υποψηφίους μέσω της AIPAC στις ΗΠΑ ή συμμετέχει στο lobbying στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έτσι ακριβώς αντιμετώπισε έναν διαγωνισμό τραγουδιού. Έναν διαγωνισμό με Ισραηλινούς χορηγούς όπως η Marrocanoil και η booking.com όπου η γιούχα και οι απαγορεύσεις οτιδήποτε Παλαιστινιακού, με την ταυτόχρονη ανάδειξη κάθε τι Ισραηλινού ήταν μέρος των κανονισμών.

Ουσιαστικά ο διαγωνισμός και η 5η θέση εξαγοράστηκαν με τα 20ευρα να φεύγουν σωρηδόν υπέρ του Ισραήλ, με το κοινό να υποστηρίζει πως ψήφισε μέχρι και το Predator και τα μποτ. Όμως επειδή κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πως ψήφισε και το Predator, το εμφανές που αποδεικνύεται είναι πως υπήρξε ταράστιο lobbying και ψήφισε όλη η ακροδεξιά.

Οι αποδόσεις στο στοίχημα έπεσαν από το 101 στο 4 με 20% πιθανότητες νίκης μέσα σε δύο μέρες. Ήταν μια οργανωμένη προσπάθεια χειραγώγησης αποτελέσματος. Με λίγα λόγια το Ισραήλ το έστησε. Έκλεψε, όπως κλέβει την γη των Παλαιστινίων από το 1948.

Είναι μυστική η ψηφοφορία στην Eurovision λέει ο Γεωργιάδης, μπερδεύοντας συνταγματικές διατάξεις με την προπαγάνδα 

Το πρωί στην ΕΡΤ ο υπουργός «Άδωνης» Σπύρος Γεωργιάδης, ξέρασε ισλαμοφοβία και ρατσισμό και ανάμεσα στα άλλα είπε «Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό (σ.σ. είναι το ίδιο πράγμα κύριε υπουργέ), απειλές κατά της ζωής της (σ.σ. συγκρίνει ισχυριζόμενες διαδικτυακές απειλές με αληθινές δολοφονίες παιδιών) και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί υπέστη η εκπρόσωπος του Ισραήλ (σ.σ. ασύντακτο)».

Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων (σ.σ. Ισλαμοφοβία). Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί (σ.σ. τo 20% των κατοίκων του Μάλμε είναι μουσουλμάνοι, ψέματα ακόμα και για την Eurovision).

«Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών κινημάτων της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές (σ.σ. τι σύμπτωση; Γενοκτονία συντελείται) σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ».

Παρότι από τις εθνικές επιτροπές το Ισραήλ πήρε μόλις μια φορά 12 πόντους, στην περίπτωση των ψήφων του κοινού πήρε 15 φορές από 12 πόντους. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και η νικήτρια Ελβετία, με ένα από τα πιο γενικώς αποδεκτά καλά κομμάτια για Eurovision, πήρε μόλις ένα 12άρι κοινού.

Συνεχίζει τον ρατσιστικό οχετό ο υπουργός

«Η κυρία αυτή όχι μόνο τραγούδησε πολύ ωραία, αλλά πήρε και τη δεύτερη θέση, την ψήφο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι Ευρωπαίοι πολίτες που συμμετείχαμε χθες όλοι στην ψηφοφορία της Eurovision, στείλαμε ένα μήνυμα (σ.σ. να που ομολόγησε ο υπουργός πως ψήφισε στην Eurovision και μάλιστα Ισραήλ)».

«Αυτή η καινούργια περίοδος αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση, υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ποτέ επικρατούσαν οι δυνάμεις της Χαμάς στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους (σ.σ. πάλι ασύντακτο, πάλι προπαγανδιστικό)».

Να υπενθυμίσουμε πως η Εντέν Γκολάν έχει δηλώσει πως θα καταταγεί άμεσα στον στρατό, ώστε να βασανίζει και αυτή με την σειρά της και να δολοφονεί αθώους, όπως οι συμπατριώτες της, συμμετέχοντας ενεργά στην γενοκτονία.

Στην Γάζα, από άκρη σε άκρη συντελείται μια γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινίων. Οι Ισραηλινοί έχουν δολοφονήσει περισσότερους από 35.000 ανθρώπους και το 70% των νεκρών είναι γυναίκες και παιδιά. Από το 30% των νεκρών αντρών η πλειονότητα είναι ηλικιωμένοι και άμαχοι. Το Ισραήλ δολοφονεί, μωρά, παιδιά, γυναίκες και άντρες, κοπάδια ζώων για να στερήσει τον βιοπορισμό των ανθρώπων, ακόμα και τα κατοικίδιά τους.Αλλά αυτό είναι μάλλον κάτι που στηρίζει ο κος υπουργός.

Αυτό που μόλις είδατε πάνω είναι η Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Ισραήλ στον ΟΗΕ και το προξενείο της Νέας Υόρκης.

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστινίων, νίκη στην αντίσταση, λευτεριά στην Παλαιστίνη

Η πραγματική αντίδραση που δεν είναι φανερή από μειοψηφίες που σκόρπιζαν 20ευρα σε μηνύματα ήταν η παρακάτω:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ