Μαρία Καρυστιανού: Η οργισμένη ανάρτηση για την υπουργοποίηση 8 μελών της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών

Με το σχόλιο πως «στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά» έσπευσε να σχολιάσει, μέσα από ανάρτησή της, την υπουργοποίηση μετά τον ανασχηματισμό των βουλευτών της ΝΔ που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων «Τέμπη 28/02/2023», Μαρία Καρυστιανού.

Μαρία Καρυστιανού: Η οργισμένη ανάρτηση για την υπουργοποίηση 8 μελών της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών
ΠΡΟΒΟΛΗ

Να θυμήσουμε ότι στον πρόσφατο ανασχηματισμό ο Κώστας Γκιουλέκας ανέλαβε υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης. Ο Ιάσωνας Φωτήλαςυφυπουργός στο υπουργείο Πολιτισμού, η Κατερίνα Παπακώστα υφυπουργός στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ο Χρήστος Κέλλας υφυπουργός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Κώστας Καραγκούνης υφυπουργός στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το υπουργικό συμβούλιο αριθμεί πλέον 8 μέλη της Εξεταστικής καθώς μετά τη Ζωή Ράπτη, τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λυτρίβη προστέθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 14 Ιουνίου και οι άνω 5. Ο πρόσφατος ανασχηματισμός απέδειξε τελικά πως η Εξεταστική Επιτροπή ήταν πράγματι «κάπως γουρλίδικη», όπως είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζει πως «στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!», σημειώνοντας για την κυβέρνηση πως «τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα».

«Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα», τονίζει χαρακτηριστικά βάζοντας στο στόχαστρο τον ίδιον τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της κυρίας Καρυστιανού:

 

Την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα είχε σχολιάσει τις προηγούμενες ημέρες και ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στην πολύνεκρη τραγωδία, αναφέροντας ότι «το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ότι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ