Το νέο παραλήρημα του Κούγια μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για τις χυδαίες δηλώσεις κατά Κασσελάκη

Η εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί αν οι δηλώσεις Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο.

Το νέο παραλήρημα του Κούγια μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για τις χυδαίες δηλώσεις κατά Κασσελάκη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι χθεσινές χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσαν δικαίως την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κας Γεωργίας Αδειλίνη

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την υπόθεση του Αποστόλη Λύτρα και την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις δηλώσεις του ποινικολόγου, είχε δημοσιεύσει μια κατάπτυστη ανακοίνωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Φυσικά, οι ομοφοβικές χυδαιότητες του Αλέξη Κούγια δεν έμειναν αναπάντητες εκ μέρους του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου απέστειλε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο ζητώντας να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Μέσα από νέα γραπτή του ανακοίνωση, την οποία τιτλοφορεί «Απάντηση Αλέξη Κούγια σε Κασσελάκη και σ' έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θυμάμαι το όνομά του», ο Αλέξης Κούγιας προτίμησε ένα ακόμη παραλήρημα, λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Ενώ μεν αποφεύγει να σχολιάσει ευθέως την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, επιδίδεται με την ίδια ευκολία σε νέες ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις, στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότηταςη οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Μετά τα  «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην υπόθεση της κακουργηματικής δίωξης του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και επιτέθηκε στον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέροντας:

«Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά. Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ