Χανιά: Τραυματίστηκε εργαζόμενος από κατάρρευση τμήματος οροφής σε ψυχιατρική δομή (εικόνες)

Δεν αντέχουν ούτε τα ταβάνια. Παρά τις κυβερνητικές κορόνες περί «αναβάθμισης του συστήματος υγείας», η πραγματικότητα επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο τα χάλια που επικρατούν σε δομές της χώρας, τις συνέπειες των οποίων «λούζονται» εργαζόμενοι και ασθενείς.

Χανιά: Τραυματίστηκε εργαζόμενος από κατάρρευση τμήματος οροφής σε ψυχιατρική δομή (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η Υγεία στη χώρα αναδείχθηκαν μέσα από περιστατικό που έλαβε χώρα σε ψυχιατρική δομή στα Χανιά, όταν εργαζόμενος μεταφέρθηκε χθες, Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, στο Νοσοκομείο Χανίων επειδή του έπεσε... σοβάς στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο σοβάς αποκολλήθηκε από το ταβάνι την ώρα που ο εργαζόμενος βρισκόταν στο δωμάτιο ασθενή.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο τραυματίας στο τοπικό μέσο zarpanews.gr: «Ήταν ακριβώς πάνω από το κρεβάτι του ασθενή, αν είχε πέσει πάνω του τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σοβαρά αυτή τη στιγμήΠριν ένα μήνα, έγινε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το κτηριακό που αντιμετωπίζουν οι δομές ψυχικής υγείας στα Χανιά. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα και οι συνθήκες παραμένουν άθλιες».

Ο τραυματισμένος εργαζόμενος μεταφέρθηκε από συνάδελφό του στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε ράμματα από τους γιατρούς.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις πριν από ένα μήνα οι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ζητήματα που απασχολούν τη δομή, καθώς εκτός από την έλλειψη προσωπικού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές.

Φωτογραφίες: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ