Αλέξης Κούγιας: Μήνυση και αγωγή κατά της κακοποιημένης συζύγου του Λύτρα – Στοχοποιείται και ο Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου του.

Αλέξης Κούγιας: Μήνυση και αγωγή κατά της κακοποιημένης συζύγου του Λύτρα – Στοχοποιείται και ο Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μήνυση και αγωγή κατά της κακοποιημένης συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας, μετά από σχετική ανακοίνωση του γραφείου του. 

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε πριν από λίγη ώρα προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, υποστηρίζεται ότι ο ποινικολόγος πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για το περιεχόμενο μηνυμάτων που αντάλλαξε η 37χρονη σύζυγος και αναφέρονταν στον ίδιο.

«Σε ένα εκ των μηνυμάτων η φερόμενη ως βαριά τραυματισμένη και φερόμενη ως τρομοκρατημένη κα Πολυζωγοπούλου αποστέλλει ένα μήνυμα στον συνεργάτη του Αποστόλου Λύτρα, με το οποίο όχι μόνο συκοφαντεί τον κύριο Κούγια, αλλά κυρίως αναδεικνύει το ποιας ποιότητος προσωπικότητα είναι και ότι μόνο τρομοκρατημένη δεν είναι. Το μήνυμα αυτό έχει το εξής περιεχόμενο: “πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπαριές”», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο του ποινικολόγου, «το συγκεκριμένο μήνυμα θίγει την τιμή και την υπόληψη του κου Αλεξίου Κούγια τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως Δικηγόρου και το περιεχόμενο του είναι παντελώς ψευδές και συκοφαντικό»

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας βάζει στο στόχαστρο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα

«Επίσης, έχουμε λάβει εντολή από τον κο Κούγια να λάβουμε αντίγραφα των εκπομπών του παρουσιαστή Γεωργίου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 χθες και σήμερα και να αξιολογήσουμε εάν τα όσα αυτός ανέφερε για την προσωπικότητα του κου Αλεξίου Κούγια συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και από πλευράς αστικού δικαίου προσβολή της προσωπικότητος, ώστε, εάν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, να προσφύγει ο κ. Κούγιας κατά του Γεωργίου Λιάγκα ενώπιον των ποινικών και πολιτικών Δικαστηρίων».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ