Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Όλοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης σίγουρα διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς διαμορφώνεται η συζήτηση. Να, όμως, που οι ρόλοι ενίοτε αντιστρέφονται.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις τελευταίες ώρες ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνά, καθώς ένας δημοσιογράφος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος, που εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ, συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Το χρονικό

Πιο συγκεκριμένα, ο ξυλοδαρμός φαίνεται πως έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής και την επομένη η γυναίκα επισκέφθηκε το ΚΑΤ, καθώς αντιλήφθηκε πως τα τραύματά της ήταν σοβαρά.

Εκεί, οι γιατροί που την περιέθαλψαν, διαπίστωσαν μεταξύ άλλων κατάγματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων. 

Ακολούθως, η γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου λειτουργεί ειδικό τμήμα της υπηρεσίας για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και, προσκομίζοντας την γνωμάτευση των γιατρών του ΚΑΤ, κατήγγειλε τον σύντροφό της.  Ζήτησε επίσης την εγκατάσταση panic button, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος πέρασε το χθεσινό βράδυ ως κρατούμενος και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το κακοποιητικό παρελθόν

Ο δημοσιογράφος φαίνεται πως είχε κακοποιητικό παρελθόν, καθώς φέρεται να κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, εκτός από τη νυν σύντροφό του και επίσης δημοσιογράφο.

Η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές, φέρεται να κατήγγειλε όχι μόνο πολλαπλούς ξυλοδαρμούς, αλλά και απειλές. Αυτό ήταν άλλωστε και η αιτία για την οποία ζήτησε διαζύγιο, ενώ φέρεται να έχει στα χέρια της και στοιχεία που αποδεικνύουν τους ξυλοδαρμούς και θα βοηθήσουν και την υπόθεση της νυν συντρόφου του. 

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, μόλις έγινε γνωστό το ζήτημα, ανακοίνωσε πως θέτει σε παύση τη σύμβαση του δημοσιογράφου, αναμένοντας την τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης για το περιστατικό. 

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ