Σκληρή επίθεση της Μαρίας Καρυστιανού και του Νίκου Πλακιά στον Άδωνι Γεωργιάδη

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού τη σύγκρουση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την απόφαση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις αναφορές του σε σχόλια άλλου συγγενούς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Σκληρή επίθεση της Μαρίας Καρυστιανού και του Νίκου Πλακιά στον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μέσα από την ανάρτησή της, η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023, τονίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει «χαμηλή ηθική» και «αναξιοπρέπεια», υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να ακουμπά το θέμα των Τεμπών.

Αφορμή για την έκρηξη οργής στάθηκε η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στο κοντέινερ της αμαξοστοιχίας, θέμα για το οποίο απάντησε και ο Νίκος Πλακιάς.

Από το βήμα της Βουλής, ο κύριος Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια κόντρας του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε στον πατέρα των θυμάτων. Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, σχετικά με το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

«Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας. Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη!», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ