#Τροχαίο_Βουλή: «Έτρεχε σαν σφαίρα ο Ιάσονας - ο οδηγός πέρασε προσεκτικά», ισχυρίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου (video)

Η διαρροή του βίντεο από κάμερα της Βουλής, που δείχνει το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας, όταν υπηρεσιακό όχημα με τον οδηγό ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη, διάσχισε κάθετα την Βασιλίσσης Σοφίας, φαίνεται πως έχει προκαλέσει μια περίεργη αναταραχή σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και τρολ της ΝΔ στο Twitter. Οι “αθώες” ερωτήσεις και η περιγραφή του ατυχήματος από την Τατιάνα Στεφανίδου, δίνουν το στίγμα, του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

#Τροχαίο_Βουλή: «Έτρεχε σαν σφαίρα ο Ιάσονας - ο οδηγός πέρασε προσεκτικά», ισχυρίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στη σημερινή της εκπομπή στον ALPHA λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου, παρουσίασε το συγκεκριμένο βίντεο (που είναι κομμένο ως προς το τι ακολούθησε του δυστυχήματος) κάνοντας μερικές "αθώες" ερωτήσεις. 

«Αν δούμε από την αρχή το βίντεο, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα, περνάνε άλλοι οδηγοί, στρίβει, του έχει παραχωρήσει το ταξί (του Ιάσονα) πάει αργά, του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα, αλλά βλέπουμε στο βίντεο ότι το παιδί πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα και πέφτει πάνω και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα;», λέει η Τατιάνα Στεφανίδου, αφήνοντας να εννοηθεί, με πονηρό τρόπο, πως αναφέρεται στην ταχύτητα του βίντεο

Λίγο αργότερα όμως δεν κρατιέται και δηλώνει καταφατικά: «Το βλέπουμε (το αυτοκίνητο) πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει “σφαίρα” και να μην σταματάει καθόλου».

Χαρακτηριστικές είναι όμως και οι αναρτήσειςτρολ της ΝΔ στο twitter όπου προσπαθούν και αυτοί με τη σειρά τους να ρίξουν την ευθύνη του δυστυχήματος στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο άτυχος 23χρονος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ