Αστυνομική βία στο Γαλάτσι: Νέο -ακόμα πιο- αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει βρέφος και 5χρονο κοριτσάκι να κινδυνεύουν από τα ΜΑΤ (video)

To 2020mag.gr, αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο (υψηλής ευκρίνειας) από τέσσερις διαφορετικές κάμερες ασφαλείας, που αποδεικνύουν την -απίστευτης βαρβαρότητας- επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ σε καφετέρια στο Γαλάτσι, την 01/11/2020, έξι μόλις ημέρες πριν την επιβολή από την κυβέρνηση του δεύτερου lockdown, του οποίου τις επιπτώσεις ζούμε μέχρι και σήμερα. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, στο χώρο της απρόκλητης επίθεσης των ΜΑΤ με χημικά και γκλομπ, βρίσκονταν ένα βρέφος και ένα κοριτσάκι 5 ετών, που βίωσαν τον κίνδυνο και τον απόλυτο τρόμο μαζί με τους γονείς τους.
Έκθετη η ΕΛ.ΑΣ. και το κυβερνών κόμμα που με ανακοινώσεις τους είχαν χαρακτηρίσει το γεγονός ως fake news. 

Αστυνομική βία στο Γαλάτσι: Νέο -ακόμα πιο- αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει βρέφος και 5χρονο κοριτσάκι να κινδυνεύουν από τα ΜΑΤ (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Νωρίτερα σήμερα, το news 24/7, δημοσίευσε ένα βίντεο - ντοκουμέντο που αποκάλυπτε την ωμή αστυνομική βία, τους ψεκασμούς εις βάρος διαδηλωτών, οικογενειών και θαμώνων, την 01/11/2020, στην περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι.

Λίγες ώρες αργότερα ένα νέο -ακόμα πιο αποκαλυπτικό βίντεο- στάλθηκε αποκλειστικά στο 2020mag.gr.

Ένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας που όχι μόνο αποκαλύπτει σημείο-σημείο, τι ακολούθησε την ειρηνική, αντιφασιστική συγκέντρωση στη Λαμπρινή, την περικύκλωση διαδηλωτών και θαμώνων στην καφετέρια και την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, με γκλομπ και χημικά, αλλά δείχνει ξεκάθαρα πως εκτός από το 5χρονο κοριτσάκι που βίωσε δραματικές στιγμές μέσα στην καφετέρια, κίνδυνο διέτρεξε και ένα βρέφος μαζί με τους γονείς του, την ώρα που οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στον εξωτερικό χώρο.

Δείτε το βίντεο που στάλθηκε στο 2020mag.gr:

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ. είχε διαψέυσει το γεγονός, ρίχνοντας το φταίξιμο στους διαδηλωτές και αρνούμενη των ψεκασμό και τη βία σε 5χρονο παιδί, ενώ και η Νέα Δημοκρατία συμπεριέλαβε το γεγονός σε ανακοίνωση με τίτλο «26 σταχυολογημένα ψέματα, ανακρίβειες, fake news, μισές αλήθειες και συκοφαντίες από τα άφθονα Δελτία Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία», αναφέροντας συγκεκριμένα για το επεισόδιο στην Λαμπρινή: «Ψέμα: οι άνδρες των ΜΑΤ ψέκασαν πεντάχρονο παιδί και τη μητέρα του σε έφοδο σε καφετέρια».

Μετά τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα θα ζητήσουν άραγε συγνώμη ή μήπως συλληφθούν δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν αυθαιρεσίες και ψέματα;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ