Ένα γερό λουκέτο για τον καλό θεό

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Ένα γερό λουκέτο για τον καλό θεό

Οικεία ονόματα. Με ταμπέλες μετριοπάθειας και καλής φήμης στην κοινωνία.

Με άλλους είχες γελάσει σε ένα γραφείο, με άλλους εκτίμησες την γνώμη τους, με άλλους έδωσες το μικρό σου χαρτζιλίκι για να αγοράσεις τον δίσκο τους…Κανένα δεν φόρεσε ποτέ Hugo Boss με νεκροκεφαλές, αστραπές και σβάστικες...

Τους έφερες μέσα. Σπίτι. Ο κάθε συνεπής θεατής ταινιών τρόμου γνωρίζει ότι το στοιχειό, ο Μπαμπαντούκ, ο Μπαμπούλας , δεν ορμάει σπάζοντας την πόρτα αλλά χρειάζεται την συναίνεσή σου για να κάνει το Κακό.

Στο “Poltergeist” το Τέρας κρύβεται μέσα στην τηλεόρασή σου. Καθόλου τυχαίο…

Κι έτσι, η μητρόπολη σήμερα, έμαθε τα ονόματα και τα σχολεία πεντάχρονων παιδιών, έμαθε ότι κακό είναι αυτό, «όσο κι αν υπάρχει βάση στο θέμα» και κάποια άλμπουμ, βινύλια, πετάχτηκαν από την δισκοθήκη με το δεξί χέρι υψωμένο και την παλάμη τεντωμένη.

Ο Ξένιος Δίας, ο Ιησούς των Καταφρονεμένων, ο Φιλεύσπλαχνος Μωάμεθ, δεν μένουν πια σε αυτή τη μητρόπολη. 

Ο Κωνσταντίνος, ο Σπύρος, η Αφροδίτη, ο Νίκος και οι φιλήσυχοι φίλοι τους, αγόρασαν ένα ανθεκτικό, ατσάλινο λουκέτο, κλείδωσαν και πέταξαν το κλειδί. 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.