Το χαρούμενο μπλουζ του γυναικοκτόνου

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Το χαρούμενο μπλουζ του γυναικοκτόνου

Σου ανήκει.

Σου ανήκει από τότε που στο έμαθε η μαμά σου που της το έμαθε η μαμά της που της το έμαθε ο μπαμπάς της που του το έμαθε η μαμά του.

Σου ανήκει γιατί ο Κύριος την έπλασε από σένα για σένα. Για να σε γεννάει, να σε νταντεύει, να σε κάνει Άντρα, να σε ικανοποιεί σεξουαλικά για να αισθάνεσαι ο Άντρας που σε έκανε, να σε θρέφει, να τίκτει τους απογόνους σου (ας είναι Θεέ μου παιδιά κι όχι κορίτσια), να αντέχει το ξύλο γιατί ξέρει γιατί την δέρνεις η πουτάνα.

Μη ξεχνάς ότι ο διάβολος κρύβεται στα σκέλια της.

Σου ανήκει γιατί στο είπε η απόφυση ανάμεσα στα δικά σου σκέλια και ο λοχίας σου στο στρατό.

Σου ανήκει γιατί σε βολεύει να σου ανήκει.

Αν παύει να σου ανήκει, δεν σε θέλει, γέρασε, κάνει τα δικά της, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Εξάλλου ένα πλευρό σου είναι μόνο. Κι αν το σπάσεις αυτό, σιγά, γεμάτος είναι ο κόσμος με δαύτες, και άντρας είσαι, μπορείς να ζήσεις με όλα τα υπόλοιπα.

Ρώτα και τον πρώτο Ταλιμπάν που θα βρεις στη γειτονιά. Και δεν χρειάζεται να ζεις στην Καμπούλ.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.