Απίστευτη δήλωση Κυρανάκη: Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει γιατί έχει καλομάθει με τα επιδόματα (video)

Αναστολή εργασίας, η κοινωνία σε πρωτοφανή οικονομική ανέχεια και ψυχολογική κατάρρευση, λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η δεύτερη υψηλότερη ανεργία νέων παγκοσμίως και μεγάλος αριθμός ανέργων χωρίς επίδομα ανεργείας, μείωση μισθών, σωρεία αντεργατικών νομοσχεδίων, οι καλλιτέχνες κάτω από τα όρια της επιβίωσης... και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης φοβάται μην παγιωθεί η κουλτούρα του επιδόματος και οι πολίτες δεν θέλουν να δουλέψουν, επειδή κάποιοι λαμβάνουν το πενιχρό επίδομα των 534 ευρώ.

Απίστευτη δήλωση Κυρανάκη: Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει γιατί έχει καλομάθει με τα επιδόματα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Δεν είναι κάποιου είδους κακόγουστη φάρσα. Αυτό ακριβώς δήλωσε σε σημερινή (26/3) σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, ο Κώστας Κυρανάκης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «πρέπει να ξαναδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος. Διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία η οποία ζει με ένα επίδομα. Ναι τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως  μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι προσωρινό», τόνισε ο κ. Κυρανάκης».

Συνεχίζοντας το νεοφιλελεύερο παραλήρημά του σε πλήρη ταύτιση με το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ, συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορούμε να διδάξουμε μια ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος», είπε με απόλυτη κυνικότητα, αποδεικνύοντας πως για το κυβερνών κόμμα, οι αριθμοί παραμένουν με συνέπεια, πάνω από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Μην δίνετε ιδεολογική διάσταση. Οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα υποφέρουν», του απάντησε σαστισμένο ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, προφανώς προσπαθώντας να τον προστατέψει από την οργή των ακροατών.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Κώστας Κυρανάκης προκαλεί με δηλώσεις του το κοινό περί δικαίου αίσθημα και επιτίθεται στην δοκιμαζόμενη κοινωνία.

Προσφατα, είχε δηλώσει πως οι άνεργοι γκρινιάζουν πως δεν βρίσκουν δουλειά αλλά δεν ψάχνουν στο ιντερνετ για εύρεση εργασίας και δεν ξέρουν να δομούν ένα σωστό βιογραφικό.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως «Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους οι οποίοι ψάχνουν για δουλειά και λένε ότι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αλλά δεν ψάχνουν στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει αυτή τη στιγμή από προγράμματα. Πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά, τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν για δουλειά αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ