Ξεπέρασε τον χυδαίο εαυτό του ο Πρετεντέρης: «Έπιασε τόπο το ξύλο που φάγανε οι φοιτητές στο ΑΠΘ» (video - ηχητικό)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον χυδαίο και προκλητικό  τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Πρετεντέρης αναφέρθηκε στην κατάληψη του ΑΠΘ και το ξύλο που «έπιασε τόπο» την προηγούμενη φορά, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ξεπέρασε τον χυδαίο εαυτό του ο Πρετεντέρης: «Έπιασε τόπο το ξύλο που φάγανε οι φοιτητές στο ΑΠΘ» (video - ηχητικό)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ξεπέρασε τον πιο χυδαίο εαυτό του, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΘΕΜΑ Radio 104.6, μιλώντας σχετικά με την την ειρηνική λήξη της κατάληψης της πρυτανείας στο ΑΠΘ.
Γελώντας αυτάρεσκα συνεχώς, περιέγραψε πως «έπιασε τόπο το ξύλο» και τα χημικά που είχαν φάει οι φοιτητές στην προηγούμενη κατάληψη πριν μερικές εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Πρετεντέρης είπε:
«Λοιπόν στο ΑΠΘ να συγχαρούμε την κατάληψη της Πρυτανείας, που ήταν οι ίδιοι με την προηγούμενη κατάληψη της Πρυτανείας, η οποία αποχώρησε με βεγγαλικά και με τραγούδια. Είναι οι αγωνιστές που είχαν καταλάβει την Πρυτανεία, αφού έβγαλαν πάλι και ένα λόγο, παίνεψαν τον εαυτό τους, είπανε και τα πομπώδη, είπανε και τα ηρωικά τα γνωστά και φύγανε.
Αλλά εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Αν έφυγαν μόνοι τους και ήρεμα και με ευγενικό τρόπο, παρά τα πομπώδη και λοιπά… πράγμα που σημαίνει βεβαίως ότι το ξύλο που φάγανε πριν μια βδομάδα, δέκα μέρες, έπιασε τόπο. Διότι ο άλλος, αν έχει φάει την μπούφλα και αν έχει φάει τη σφαλιάρα και αν έχει φάει και την κλοτσιά, σου λέει: ωραία παιδιά, εντάξει ο ηρωισμός και ο αγώνας, αλλά μαλακά-μαλακά. Γιατί άμα σε αρχίσουν και μας βαράνε συνέχεια, δεν έχει άκρη. Αυτό να το λέμε. Τουλάχιστον απέδωσε το ξύλο που έφαγαν στην πρώτη κατάληψη»

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό:

Η λέξη "καθεστωτικός" ίσως είναι πολύ επιεικής για να τον περιγράψει.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ