Άδωνις Γεωργιάδης σε δημοσιογράφους: «Μην γκρινιάζετε - Να καθοδηγείτε τον κόσμο» (video)

Δεν αντέχουν καν τις ερωτήσεις του κόσμου που μεταφέρουν δημοσιογράφοι, ακόμα και -όχι εχθρικών προς την κυβέρνηση- τηλεοπτικών καναλιών. Για άλλη μια φορά, ο υπουργός Αναπτύξης, έκανε υποδείξεις σε παρουσιαστές να μην αναπαράγουν την γκρίνια και τη μιζέρια της κοινωνίας, αλλά να «καθοδηγούν» τους πολίτες. 

Άδωνις Γεωργιάδης σε δημοσιογράφους: «Μην γκρινιάζετε - Να καθοδηγείτε τον κόσμο» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με τις συνθήκες που επικρατούν στην ενημέρωση, να έχουν μετατρέψει την Ελλάδα, σε "Βόρεια Κορέα" της Ευρώπης, τα στελέχη της κυβέρνησης εξακολουθούν να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένα από την παρουσίαση της "εικονικής κανονικότητας" από τα ΜΜΕ και εξακολουθούν να κάνουν υποδείξεις και παρατηρήσεις σε δημοσιογράφους, εν ώρα μάλιστα εκπομπής.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.
Όταν ρωτήθηκε από τον Ν. Σιωμόπουλο πως γίνεται η εστίαση να ανοίγει στις 3 Μαΐου, αλλά η πλατφόρμα αιτήσεων για οικονομική ενίσχυση προμηθειών να ανοίξει –πιθανόν- στις 10 Μαΐου, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχεδόν κατηγόρησε τους παρουσιαστές ως ασόβαρους και μίζερους που γκρινιάζουν.
Μάταια οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον υπουργό Ανάπτυξης, πως αυτά τα ρωτάει με μηνύματα και τηλέφωνα ο κόσμος που αγωνιά και όχι οι ίδιοι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς προσχήματα σε ζωντανή εκπομπή, του υπέδειξε πως πρέπει να καθοδηγούν τους τηλεθεατές «προς την σωστή κατεύθυνση».

«
Εσείς που είστε ηγέτες της κοινής γνώμης ως δημοσιογράφοι, αυτή είναι και η διαφορά του δικού σας ρόλου απ’ το απλό τηλεφωνικό κέντρο, πρέπει να καθοδηγείτε αυτές τις ανησυχίες προς τη σωστή κατεύθυνση. Το να βγάινεται από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο να μας μιζεριάζετε, δεν είναι καλή ιδέα».

Δυστυχώς, η απάντηση του παρουσιαστή ήταν πάνω-κάτω πως όχι μόνο δεν γκρινιάζουν αλλά παρουσιάζουν όσο πιο εξωραϊσμένα γίνεται τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας.

«Μιζεριάζουμε εμείς τον κόσμο κ. Γεωργιάδη; Όπως αναλύσαμε τα οικονομικά μέτρα, ούτε εσείς δεν μπορούσατε να το κάνετε», απάντησε ο Ντ. Σιωμόπουλος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ