Πορτοσάλτε για πυρκαγιές: Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να κάνουν πρώτα ιδιωτική ασφάλιση και μετά να βρίζουν τον Μητσοτάκη (video)

Με αφορμή τη μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα και Ροδόπολη, ο Άρης Πορτοσάλτε απέδωσε "ατομική ευθύνη" στους ιδιοκτήτες κατοικιών που δεν έχουν ασφάλιση σε ιδιωτικές εταιρείες, σε περιοχές που κινδυνεύουν από φωτιές.

Πορτοσάλτε για πυρκαγιές: Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να κάνουν πρώτα ιδιωτική ασφάλιση και μετά να βρίζουν τον Μητσοτάκη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Επειδή λοιπόν τα σπίτια είναι ανάμεσα σε περιοχές ανάμεσα σε δέντρα, εκεί λοιπόν ναι, πρέπει αυτά τα σπίτια να είναι ασφαλισμένα στην ιδιωτική εταιρεία ασφάλισης», άρχισε το λογίδριο του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και ενώ ακόμα μυρίζουν αποκαΐδια σε Σταμάτα και Ροδόπολη.

Εκεί τον διακόπτει η παρουσιάστρια της εκπομπής και του λέει «Πάλι τα ίδια», με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά «Τα ίδια Μαρία μου, ναι τα ίδια» και να συνεχίζει: «δεν μπορεί να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπιτι όποιου επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, αλλά α πρέπει κάποια στιγμή να πει ότι α βάλω και μια γεννήτρια, θα έχω και λίγο νεράκι εφεδρικό και μετά μπορώ να βγω να βρίζω όσο έλω το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρεία για το ο μη γένητο».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ