#Καύσωνας: Συμφωνεί με την πρόταση Τσίπρα για αργία την Δευτέρα ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σύμφωνο με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για γενική αργία στην κορύφωση του καύσωνα, ειδικά την Δευτέρα (02/08) βρίσκει τον Διευθυντή Ερευνών, κ. Κώστα Λαγουβάρδο.

#Καύσωνας: Συμφωνεί με την πρόταση Τσίπρα για αργία την Δευτέρα ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ενδεχομένως να χρειαστεί τις κρίσιμες εργάσιμες μέρες και ιδίως την προσεχή Δευτέρα, να κηρυχθεί αργία, ώστε να μείνει προστατευμένος ο πληθυσμός», πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας μετά και από ενημέρωση που είχε από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του ΔΣ του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθηγητή Μανώλη Πλειώνη.

Την πρόταση αυτή κυβερνητικά στελέχη την χαρακτήρισαν «λαϊκισμό και γραφικότητα», αλλά με την ίδια πρόταση συμφωνεί απόλυτα ο διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

«Είμαι υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης. Φανταστείτε τον κόσμο να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου ή να είναι μέσα σε ένα λεωφορείο με θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω των 45 βαθμών. Ξέρετε δεν έχουν όλοι την άνεση της χρήσης του αυτοκινήτου μας και του κλιματιστικού που σου προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς στο γραφείο σου. Είχαμε 6 μήνες lockdown, δεν θα μας πειράξει αν μια μέρα κάποιοι άνθρωποι παραμείνουν στο σπίτι τους», δήλωσε στο iEidiseis.gr, ο κ. Κώστας Λαγουβάρδος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ