Κάτοικος Ιστιαίας: «Εδώ συντελείται ένα έγκλημα που έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης» (video)

Η στρατηγική της επικοινωνίας, της πλασματικής εικόνας και των εκκενώσεων χωρίς κατάσβεση, από την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό φαίνεται πως γυρνάει μπούμερανγκ καθώς η κοινωνία πλέον ονοματίζει τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσωπικά, ως υπεύθυνο του εγκλήματος με τις πυρκαγιές.

Κάτοικος Ιστιαίας: «Εδώ συντελείται ένα έγκλημα που έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με το σπίτι της να έχει περικυκλωθεί από φλόγες και να σώζεται αποκλειστικά με τη βοήθεια εθελοντών, μία κάτοικος από την Ιστιαία Ευβοίας, μίλησε ζωντανά στο OPEN TV και στην κυριολεξία, περιέγραψε το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή, απλά με το όνομα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μας εδώ για τις ηρωικές προσπάθειες, το σπίτι μας είναι αυτί μέσα στους καπνούς. Χάρις τις προσπάθειες αυτών εώ των ανθρώπων και των εθελοντών, ακόμα δεν έχει πάρει φωτιά. Η Πολιτεία μας έχει εγκαταλείψει, δεν υπάρχει Πολιτική Προστασία, δεν υπάρχει τίποτα. Εδώ συντελείται ένα έγκλημα που έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης», υπογράμμισε συγκεκριμένα, με τη φωνή της να λυγίζει από συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ