Πάνος Παπανικολάου: «Δεν θα καταθέσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου - Άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης του κλάδου»

Ο Πάναγιώτης Παπανικολάου, είναι Νευροχειρουργός στο Κρατικό Νίκαιας, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδιακής Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά. Ζητάει προκαταβολικά συγγνώμη από τους ασθενείς του, αλλά δηλώνει πως αρνείται να συμβάλλει στην «άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των υγειονομικών».

Πάνος Παπανικολάου: «Δεν θα καταθέσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου - Άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης του κλάδου»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν θα βάλω πλάτη στην άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των κατά 85 - 95% εμβολιασμένων υγειονομικών, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Δεν θα βάλω πλάτη σε αναστολές εργασίας που μοιραία θα σημάνουν την αναστολή του ίδιου του ΕΣΥ λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού. Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση μετάθεσης ευθυνών στον λαό μας για άλλη μια φορά. Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απέτυχε να εξασφαλίσει την καθολικότητα στον εμβολιασμό και τώρα επισείει τον βούρδουλα της υποχρεωτικότητας.
Ας μου κάνουν και μένα αναστολή εργασίας. Τιμή μου», δηλώνει, μεταξύ πολλών άλλων, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, o νευροχειρούργος του Κρατικού Νικαίας, Παναγιώτης Παπανικολάου 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Παναγιώτη Παπανικολάου:

Όπως είναι γνωστό είχα εμβολιασθεί ήδη από τον Ιανουάριο αφού προηγουμένως είχα πρωτοστατήσει στις διαμαρτυρίες για τους εσμούς κυβερνητικών παρατρεχάμενων που έτρεχαν να εμβολιασθούν από το παράθυρο τρώγοντας την σειρά υγειονομικών και ευπαθών ομάδων.

Όπως επίσης είναι γνωστό έχω πρωτοστατήσει και στην ενημέρωση του πληθυσμού για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Ειλικρινά πιστεύω πως τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι συνάδελφοι έχουμε πείσει να εμβολιασθούν επιφυλακτικοί συμπολίτες μας χίλιες φορές περισσότεροι από ότι έχουν πείσει οι καθεστωτικοί Καθηγηταί τηλεμαϊντανοί τρόφιμοι της κυβερνητικής αυλής γιατί έχουν ήδη χάσει από πέρυσι κάθε αξιοπιστία απέναντι στον λαό αφού κατάντησαν από την αρχή την επιστήμη θεραπαινίδα της εξουσίας δικαιολογώντας εκ των υστέρων κάθε κυβερνητική σκοπιμότητα.

Δηλώνω πως ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ στις αρμόδιες υπηρεσίες το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου.

Δεν θα βάλω πλάτη στην άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των κατά 85 - 95% εμβολιασμένων υγειονομικών, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Δεν θα βάλω πλάτη σε αναστολές εργασίας που μοιραία θα σημάνουν την αναστολή του ίδιου του ΕΣΥ λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού. Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση μετάθεσης ευθυνών στον λαό μας για άλλη μια φορά. Δεν θα βάλω πλάτη στην χυδαία μεθόδευση συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απέτυχε να εξασφαλίσει την καθολικότητα στον εμβολιασμό και τώρα επισείει τον βούρδουλα της υποχρεωτικότητας.

Ας μου κάνουν και μένα αναστολή εργασίας. Τιμή μου.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους ασθενείς μου, όμως :

Κάπου πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέρμα. Σε μια χώρα που ανακοινώνεται αιφνιδιαστικά 25/8 αναστολή των αδειών από 1/9 για όλους ανεξαίρετα εξουθενωμένους υγειονομικούς του ΕΣΥ. Σε μια χώρα που οι ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες κάνουν εδώ και 18 μήνες πάρτι και "business as usual" σκανδωλωδώς απαλλαγμένοι από νοσηλεία ασθενών της επιδημίας κι εκπροσωπούμενοι κιόλας στην κρατική "επιτροπή ειδικών" από διάφορους Καθηγητάς που έχουν στην δούλεψή τους. Σε μια χώρα που την μια μέρα φεύγει καμαρωτός ο πρωθυπουργός με επικοινωνιακά ταρατατζούμ για να εγκαταστήσει την θυγατέρα του σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και την αμέσως επόμενη μέρα η υπουργός Παιδείας δηλώνει επίσης με καμάρι πως απεγκλώβισε από τα πανεπιστήμια τα παιδιά των άλλων, των πολλών.

Έ, σε αυτήν την χώρα λοιπόν κάποιοι επιτέλους πρέπει να πάρουν έμπρακτα το μήνυμα πως η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία τους και πως οι ίδιοι δεν είναι Λουδοβίκοι και Αντουανέτες.

ΑΡΚΕΤΑ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ