Πως η Κατερίνα Στεφανίδη έβαλε στη θέση τους κομματικά τρολ της ΝΔ - Συνεχίζεται η επίθεση εναντίον της

Δεν είναι μυστικό πως οποιοσδήποτε έχει κοινωνικές ευαισθησίες, δείχνει αλληλεγγύη και νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του, βρίσκεται στο στόχαστρο της πολυπληθούς στρατιάς από κυβερνητικά και κομματικά τρολ της Νέας Δημοκρατίας, που αντιμετωπίζουν τον ανθρωπισμό ως κάτι αρνητικό, όπως κάθε νεοφιλελεύθερος ή ακροδεξιός.

Πως η Κατερίνα Στεφανίδη έβαλε στη θέση τους κομματικά τρολ της ΝΔ - Συνεχίζεται η επίθεση εναντίον της
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στόχος επίθεσης από κομματικό τρολ έπεσε και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, που όμως αντέδρασε ψύχραιμα και έβαλε στη θέση τους αυτούς που έσπευσαν να της τοποθετήσουν κομματική ταμπέλα και να της επιτεθούν (εμμέσως και στην Έλενα Ακρίτα).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, γνωστή για τις κοινωνικές της ευαισθησίες αναδημοσίευσε (έκανε RT στο Twitter) την παρακάτω ανάρτηση μίας εκπαιδευτικού σχετικά με την "σφαγή" 40.000 υποψηφίων από το υπουργείο Παιδείας και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Ένα τρολ θεώρησε πως η αναδημοσίευση της Κατερίνας Στεφανίδη ήταν κομματική και σχολίασε με απόλυτα χυδαίο και προσβλητικό τρόπο.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία της και απάντησε με χιούμορ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, συνέχισε το τρολάρισμα... με τρολάρισμα και ένα χιουμοριστικό τουίτ.

Στο τέλος βέβαια, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας απλά τα αυτονόητα.

«Πάντως τώρα σοβαρά (ή τέλος πάντων σχεδόν σοβαρά) όσοι εδώ μέσα διαβάζετε tweet και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε έχει κομματική φύση να το κοιτάξετε, είναι προβληματικό. Λογικά θα σας συμβαίνει και εκτός Twitter»

Βέβαια, όπως θα δείτε παρακάτω, αυτό δεν σταμάτησε τρολ και οπαδούς της ΝΔ να συνεχίσουν την επίθεση στην Κατερίνα Στεφανίδη, ακόμα πιο προσβλητικά και χυδαία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ