Ύμνοι Στυλιανίδη για τον πρωθυπουργό της διαπλοκής - Όχι τον Μητσοτάκη. Τον άλλον (video)

Όταν ο νέος εκ Κύρπου υπουργός Πολιτικής Προστασίας υμνούσε τον πρωθυπουργό της διαπλοκής. Όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον άλλον.

Ύμνοι Στυλιανίδη για τον πρωθυπουργό της διαπλοκής - Όχι τον Μητσοτάκη. Τον άλλον (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ιδιαίτερη αδυναμία στον «αρχιερέα της διαπλοκής», Κώστα Σημίτη, φαίνεται πως έχει ο νέος κύπριος υπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Χρήστος Στυλιανίδης.

«Ο Κώστας Σημίτης είναι μια πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε -και το ρήμα το λέω με πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει- την σύγχρονη ιστορία Ελλάδας και της Κύπρου, ειδικά την τελευταία 25ετία. Θα είμαι σύντομος και πολύ συγκεκριμένος γιατί πιστεύω ότι τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους...», έλεγε μεταξύ πολλών άλλων, ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον πρωθυπουργό των Ιμίων, των S-300, της Συμφωνίας της Μαδρίτης, του Σχεδίου Ανάν, του Χρηματηστηρίου, των "μαύρων" ταμείων της SIEMENS, των δεκάδων συνεργατών και μελών των κυβερνησεών του με εμπλοκή σε σκάνδαλα και φυλακίσεις, του κωστοπουλέικου lifestyle.
Του πρωθυπουργού που επι της ουσίας οδήγησε τη χώρα -μαζί με τις κυβερνήσεις της ΝΔ- στην χρεοκοπία.


 Θαυμάστε το νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας (video)


 

Είναι προφανές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετατρέπει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα, ολέθριο για τη χώρα, κράμα "ακροδεξιού σημιτισμού".

Είναι επίσης προφανές πως το μόνο που κρατά ενωμένο το κόμμα είναι ο φόβος της απώλειας της εξουσίας και τα ισχυρά συμφέροντα που στηρίζουν την κυβέρνηση.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

#Στυλιανίδης: "Πάρτι" στο Twitter με τη "μεταγραφή" υπουργού Πολιτικής Προστασίας

"Βόμβες" Καρατζαφέρη: «Το ΛΑ.Ο.Σ. κυβερνά τον τόπο - Έβαλαν τον Πλεύρη γιατί οι αντιεμβολιαστές είναι ακροδεξιούληδες» (video)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ