Βαξεβάνης: Η κ. Γκραμπόφσκι έχει προθεσμία 24 ωρών για να ζητήσει συγνώμη αλλιώς θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Προσφυγή στην δικαιοσύνη, αν η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη δεν ανακαλέσει συκοφαντική ανάρτησή της στο Twitter, ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Βαξεβάνης: Η κ. Γκραμπόφσκι έχει προθεσμία 24 ωρών για να ζητήσει συγνώμη αλλιώς θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, με χθεσινή (18/09) ανάρτησή της στο Twitter είχε κατηγορήσει τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento πως έχει αναλάβει εργολαβικά από το ΣΥΡΙΖΑ την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής της, σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας πως ο "Μr efood" έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τη σύζυγο του πρωθυπουργού. 

Συγκεκριμένα είχε, η κ. Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη έγραψε πως «ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Άμεση ήταν σήμερα η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος δίνει 24 ώρες διορία στην σύζυγο του πρωθυπουργού να ζητήσει συγνώμη για τις συκοφαντίες, αλλιώς θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. 

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει προθεσμία 24 ωρών για να ζητήσει συγνώμη, επειδή με συκοφάντησε λέγοντας πως εκτελώ εργολαβίες του Συριζα. Ως σύζυγος πρωθυπουργού δεν έχει ασυλία, ούτε έχουν θεσμοθετήσει (ακόμη) ακαταδίωκτο για χάρη της. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Σε ο,τι αφορά τη γνωστή επωδό ότι συκοφαντείται ως άπορη και αδύναμη κορασίδα, η "γνωστή Μαρέβα" απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις... Τα υπόλοιπα στο #Documento της Κυριακής», έγραψε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ