Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι καταναλωτές ξοδεύουν λεφτά, άρα έχουν - Μας αγαπάει ο κόσμος» (video)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε μία μόνο τηλεοπτική του εμφάνιση κατάφερε να δηλώσει πως: Δεν υπάρχει κύμα ακρίβειας, οι καταναλωτές έχουν λεφτά και πως ο κόσμος αγαπάει την κυβέρνηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι καταναλωτές ξοδεύουν λεφτά, άρα έχουν - Μας αγαπάει ο κόσμος» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ενώ το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε προϊόντα και υπηρεσίες σαρώνει την αγορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να προκαλεί παρουσιάζοντας μια εικονική κανονικότητα.

«Το μεγάλο κύμα ακρίβειας δεν έχει έρθει. Δεν λέω οτι αποκλείετε να έρθει, δεν το ξέρω. Λέω οτι σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει. Άρα έχουμε καταναλωτές που ξοδεύουν. Για να ξοδεύουν πάει να πει οτι έχουν. Μία στατιστική υπηρεσία που λέει οτι το διαθέσιμο εισόδημα έχει αυξηθεί. Και μία αγορά που βάσει της Eurostat -αφήστε τι λένε οι δικές μας υπηρεσίες- έχει πληθωρισμό τον τρίτο χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδας».

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις, έφτασε στο σημείο να πει πως η κυβέρνηση απολαμβάνει μια πρωτοφανή πολιτική κυριαρχία, λόγω της αγάπης του κόσμου

«Μπορείτε να μου δείξετε μια δημοσκόπηση από το 2016 έως σήμερα που να μην έχει πρώτη τη Νέα Δημοκρατία; Εμείς λόγω της αγάπης του λαού και της στήριξης του λαού απολαμβάνουμε πρωτοφανή πολιτική κυριαρχία. Ο λαός μας την έδωσε. Αυτή η κυριαρχία επιβεβαιώνεται από το 2016 έως και σήμερα σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ